Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csókot kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókot kezdeményezni nőként?

Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 11:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

Sose értettem ezt a többedik randin csókot.Az elsőn miért nem lehet.Simulj hozzá,és csókold meg.

Ha a kérdező könnyen kapható,akkor a férfi is.Nem játszmázni kell felnőttkorban.

2024. márc. 30. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Szamomra is erthetetlen, hogy felnottkent ennyi onfegyelem sincs benned, hogy amint nekiall viszketni mar tepered is le. Komoly hatso szandekot felteteleznek egy ilyen esetben, mert ez igy nem termeszetes.
2024. márc. 30. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem játszma hogy hagyja a maga természetes módján kialakulni. Én tudok hogyha a férfi bele megy ugyanolyan "könnyűvérű" mint a nő, de sok férfi nem így gondolja, hamar rá unnak a nőkre. Lehet, hogy a férfi attól tart, hogy nem akarja, hogy róla gondolja a kérdező, hogy csak arra utazik, vagy akár csalódott már a heves irányban és inkább ismerkedni akar, az is lehet, hogy nem mutatott egyértelmű jeleket a kérdező, hogy szeretné a csókot. Egy csomó dolgon múlik. Viszont a csók még mindig nem egyenlő azzal, hogy passzolni fognak. Én tőlem nyugodtan csókolja meg. Aztán majd később LEHET bánni fogja, hogy az első csókot ő kezdeményezte. Hajrá. Engem biztos, hogy nem zavar.
2024. márc. 30. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
randi végén odahajolod, nézd a szájára
2024. márc. 30. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy! A férfi kezdeményezzen! Mi van veletek? Nem tudtok várni? Miért akarsz egyből a nyakába mászni?
2024. márc. 30. 16:17
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
xopd is le egybol hogy tudjad eleg e a merete..
2024. márc. 30. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanígy fogsz másokra is nyomulni. Ez lesz benne. És igaz is.

És még te leszel kiakadva hogyha ezekután nem fog értékelni. Azt értékeljük amiért megdolgozunk!

Az meg hogy a pasi ilyen fatökű hogy nem kezdeményez csókot, mindent elárul hogy milyen rakás szerencsétlenségre hajtasz...

2024. márc. 30. 21:25
 18/21 A kérdező kommentje:
17:. Soha nem nyomultam senkire, ő tetszik a legjobban eddigi életéveim során. Nem véletlen jött a kérdés hogy tudom ezt csinálni, amúgy nem ettől függ mikor van az első csók/ egyéb kezdeményezve.. volt akivel egy évig ismerkedtem mégis a legtoxikusabb kapcsolat alakult ki közöttünk, azóta úgy vagyok az egész ismerkedés dologgal hogy minél előbb bukjon ki minden kerül amibe kerül mert csak időpazarlás ha sokáig van húzva teljesen feleslegesen..
2024. márc. 30. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Persze, kérdező, nem kell azért ilyen sokáig sem húzni az ismerkedést, de ha ajtóstól rontasz a házba, az meg a ló másik oldala. Szerintem is adj a srácnak egy esélyt, hogy ő kezdeményezhessen, aztán, ha a randi végéig sem áll kötélnek, akkor csak hajolj hozzá közel, nézd a száját, adj neki egy szájrapuszit, aztán kiderül tovább tudtok-e lépni.
2024. márc. 30. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

"azóta úgy vagyok az egész ismerkedés dologgal hogy minél előbb bukjon ki minden kerül amibe kerül mert csak időpazarlás ha sokáig van húzva teljesen feleslegesen.."

Ez nagyon nincs rendben, mármint ez a fajta gondolkodás.

Azt kéne tudomásul venni, hogy hiába lesz 20 pasid, vagy 50 egyikkel se lesz egyforma, de még hasonló se. Még ikertestvérekkel se.

Te olyat puffantál, hogy most be vagy tojva mi lesz veled, mikor fogsz vajon csalódni, mikor vág át.

Viszont így nem kéne egy teljesen idegen férfihez hozzáállni aki nem tehet az exed/exeid tetteiről, sem a tiédről.

Óriásian sietsz annyira rettegsz. Ez lesz a veszted!

Inkább szerezhetnél ön és emberismeretet!

Ha te baromi jó emberismerő vagy, nem mész mindennek neki fej nélkül akkor nem csalódhatsz annyit.

Ne máson verd le a saját sikertelenséged, ez egyáltalán nem fair vele szemben!

2024. márc. 30. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!