Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan aki elöre láthatólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki elöre láthatólag egyedül tölti az ünnepeket?

Figyelt kérdés
(és a szilvesztert)
2010. okt. 26. 16:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
26
2010. okt. 26. 18:12
 12/17 anonim válasza:
A volt pasim is annyi...volt már komolyabb kapcsolatod vagy próbálkozol, mondjuk neten vagy buliba vagy ilyesmi? :)
2010. okt. 26. 18:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Érzem és tapasztalom, hogy egy intelligensebb, érzelmesebb embernek sokkal nehezebb az életben boldogulnia, pl. mindig a maximumra törekszik, nagyon ritka, hogy elégedett lenne magával vagy az elért eredményeivel, nehezen érti meg a többi ember stb..Volt már persze kapcsolataim,de v hogy nem éreztem egy szinten magam senkivel,ugyanis én elvárom a másiktól hogy legalább ugyanannyit megtegyen értem mint én ő érte,de eddig erre nem volt még példa..
2010. okt. 26. 18:29
 14/17 A kérdező kommentje:
De igazából kevés emberbe bizok be nem igazán vágyom az emberek társaságát, egyedül szeretek lenni a legjobban legtöbbször a szobámban. Rengeteget olvasok, filmeket nézek, bármit, ami segít elmenekülni ebből a sz@r világból. Szinte mindenről sajátos véleményem van, amire az emberek nem tudnak mit reagálni, ezért nem tartanak jó társaságnak. Állandóan kattog vmin az agyam, nem beszélek sokat, ha mondok vmit annak súlya van. Vágyom megismerni a szerelmet, de nem hiszem, h képes lennék fenntartani egy kapcsolatot, azért mert a szerelemről is máshogy vélekedem mint a legtöbb ember. Bulikba nem szeretek járni, idegenekkel sem szeretek társalogni, se felszínes ismeretségeket kötni.Úgy gondolom igy is látom a világ apró szépségeit.
2010. okt. 26. 18:32
 15/17 A kérdező kommentje:

kevés emberbe bizok meg

SORRY

2010. okt. 26. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Barátnőm nincs úgyhogy karácsonykor itthon leszek a családdal.

Szilveszterkor is szerintem itthon leszek mert eddig senki se hívott Szilveszterezni az elmúlt években és gondolom ez idén is így lesz.

2010. okt. 26. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Évek óta először nincs férfi az életemben, akivel tölthetném az ünnepeket. Ráadásul az exen nem tettem túl magam és neki már van valakije. Szóval így belemenni az ünnepekbe... ehh... Egyébként én is elég magamnak való vagyok, pedig mindenki azt mondja, hogy az egyedüllétre és a lelki fájdalomra legjobb a társaság, a bulizás... De ha az ember nem olyan típus? Szóval értelek... 26/L
2010. dec. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!