Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni olyan csajoknál, akik éppen dolgoznak?
Kifejteném mi a probléma. Szóval van, hogy mondjuk elmegyek egy kávézóba és megtetszik egy ott dolgozó alkalmazott. Na most nekem nem okoz gondot kezdeményezni és beszélgetni a hölgyekkel, azonban, mivel az illető a munkahelyén van, nyilván nem állhat le valakivel beszélgetni, különben kapna a fejére. Ugyanakkor a legtöbb nő nem fog igent mondani egy találkára egy vadidegen pasival, mielőtt nem beszélgettek pár szót (nem vagyok egy adonisz, szóval a "igent mondanak, ha nagyon helyes vagy" opció nem játszik). Ilyenkor hogyan érdemes közelíteni?
"Tudom, hogy most nem állhatsz le beszélgetni, de szívesen megismernélek, ezért örülnék, ha bejelölnénk egymást Facebook-on és ha nem vagyok szimpatikus, max letiltasz." Ez így valid lenne?
Ne facebookot kérj, hanem csak kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve veled később találkozni. Ha igent mond, akkor a logisztikát már megoldjátok.
Jah, és ha nemet mond akkor is udvariasan köszönd meg és ne zaklasd többet.
"hamarabb adná meg, mint a telefonszámát"
Hát, nem randizok, de a facebookon az egész családom fenn van, tuti nem adnám meg valakinek, akinek tetszik, ahogy visszaverem a fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!