Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin megdicsérte a kinézetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin megdicsérte a kinézetem. Udvarias elutasítás vagy mire véljem?

Figyelt kérdés

Találkoztunk, nem volt nagy durranás. Viszont intelligens és udvarias volt, elég komoly típus. Egy óra után már menni akart, soha nem volt még velem olyan hogy ilyen hamar lelépjek (én vagyok a lány és a legrosszabb randijaimon is minimum 2 órát voltam) felálltam és megdicsérte az öltözékem, majd kikísért a buszomhoz. Nem maradtunk semmiben…nagyon vegyes érzéseket keltett bennem hogy ez most mi? Nem érezte jól magát de azért megdícsér?

Tinderről ismerem eltelt pár óra a randi óta de nem keres…

Gondolom ne várjam?

Egyébként éreztem kicsit mást keresünk de még egy találkozót adtam volna ennek

2024. márc. 26. 22:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen csak épp mindketten intelligensek vagyunk, én ennek adtam volna többet. De ez ilyen, lesz mással randim. Van valakivel vibe és valakivel egyáltalán nem, tök mindegy az intelligencia. Múltkor én nagyon nem éreztem egy másik randit jónak, de a másik folytatást akart és két nap múlva keresett csak fel:D lutri a tinder és inkább élőben ismerkedek
2024. márc. 27. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg lutri, igazi "húspiac". Sokan vissza is élnek vele rendesen.....
2024. márc. 27. 19:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük végül hogy szerinte és szerintem sem illünk. Legalább megírta, manapság ezért is hálásnak kell lenni hogy nem ignorált
2024. márc. 28. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!