Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne ha a pasi letagadna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha a pasi letagadna 4 évet?

Figyelt kérdés

Aztán valamelyik randin lebukna hogy 4 évvel idősebb mint mondta magát

Ti hány évesek vagytok? Kamuztatok már ilyenben?

2024. márc. 24. 13:13
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Oké 39 értem amit mondasz, és nagyon kedves is vagy. De én nem mondtam még le a családról és saját gyerekekről sem :-/

38-nak ennyivel egyszerűbb a helyzete. Gondolom ezért nem frusztrált.

2024. márc. 24. 15:29
 42/45 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, amit a 31-es írt. Azt tudom elképzelni, hogy valaki mondjuk 20-nak hazudja magát, hogy ne legyen ciki, hogy most kezdi az egyetemet nappalin, vagy ilyesmi. Ezzel is csak az a gond, ami úgy általában az egésszel. Az ilyen hazugság legfeljebb sebtapasz az artériás vérzésre. Mert, se azt nem oldja meg, hogy az adott ember kevesebbnek érzi magát, mert túlkoros, se a tényt nem oldja meg, hogy túlkoros.

És a legszebb, hogy alapvetően semmi ciki nem lenne benne még így sem, bár ennyi idősen tuti nem bsznék el még éveket nappalin, hanem mennék levelezőre, (én speciel meg is tettem és tervezek még egy diplomát) munka mellett, de hallottam már ilyenről.

Vagy, cikinek érzi, hogy 28 évesen a szüleivel lakik és arra gondol, 24 évesen még elmegy a dolog, de megint ugyanaz a baj, mint az egyetemi példával.

A leggázabb, ha azért hazudja magát fiatalabbnak, hogy fiatalabb lányoknál legyen esélye, mert a saját korosztályában nem lenne,azok meg már öregnek tartják magukhoz.

Ezekben a helyzetekben tudom elképzelni, hogy számíthat 4 év.

2024. márc. 24. 15:29
 43/45 anonim ***** válasza:
87%

Nálam is szakítóok lenne. Mert akkor jogosan felmerül a kérdés, hogy mi mindenben nem mondott még igazat, és még miben nem is fog.

Ha egy férfi nem tudja magát vállalni előttem, legyen az életkor, testsúly, végzettség bármi akkor mit vár? Hogy önmagáért szeressem, mikor nem is az akinek mondja magát? Számomra ez szánalmas.

2024. márc. 24. 16:03
 44/45 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem alapban szanalmas hogy valaki hazudik, szoval meg jo hogy kizaro ok
2024. márc. 24. 16:37
 45/45 anonim ***** válasza:
58%
Vén idióták azt hiszik nem buknak le...:DDD
2024. márc. 26. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!