Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne ha a pasi letagadna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha a pasi letagadna 4 évet?

Figyelt kérdés

Aztán valamelyik randin lebukna hogy 4 évvel idősebb mint mondta magát

Ti hány évesek vagytok? Kamuztatok már ilyenben?

2024. márc. 24. 13:13
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
#10 most buktál le. Tuti nem nő vagy!
2024. márc. 24. 13:28
 12/45 anonim ***** válasza:
ha kapcsolatban vagy akkor úgy is lefogsz bukni ezzel
2024. márc. 24. 13:29
 13/45 anonim ***** válasza:
83%

Szakítanék.

Ha már az elején hazugsággal kezd, akkor az semmi jót nem jelent a jövőre nézve. Az elején még csak az életkoráról füllent, aztán később már nagyobb és fontosabb dolgokban sem lesz őszinte és erre nem vágyom.

23/N

2024. márc. 24. 13:29
 14/45 A kérdező kommentje:
#13 kicsit bátor dolog egyetlen pont alapján extrapolálni. Vagy csak magadból indultál ki?
2024. márc. 24. 13:33
 15/45 anonim ***** válasza:
88%

Nem magamból indulok ki, de egy kapcsolat alapja a kölcsönös őszinteség. Ennek hiányában mégis miről beszélünk? Ha nem tud velem őszinte lenni már a legelején, alapvető dolgokban, akkor hogy bízhatnék abban, hogy később se titkolózna elölem?

Felnőttek vagyunk, lehet beszélni a dolgokról és ha nem működik, akkor ott kell hagyni egymást hazugságok és titkolózások helyett.

23/N (#13)

2024. márc. 24. 13:37
 16/45 A kérdező kommentje:
#15 úgy beszélsz mintha te soha nem hazudtál volna férfinak. Lássuk be, erre nagyon pici esély van!
2024. márc. 24. 13:39
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem hazudtam, volt is emiatt pár kínos beszélgetésem, de a párommal megígértük egymásnak, hogy mindig őszinték leszünk. Mindketten pontosan tudjuk, hogy mennyit árt egy hazugság (ő az exe miatt, én a szüleim miatt), és nem szeretnénk se magunkat, se egymást tönkre tenni ezzel.

Sajnálatos, ha neked ennyire hihetetlen, hogy vannak őszinte emberek.

23/N (#13, #15)

2024. márc. 24. 13:42
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne hazudni? Főleg alapvető dolgokban?

Apróságokban mindenki hazudik, persze, jól áll az adott ruha, finom az ebéd, örülök a virágnak, ilyesmi. De, lényeges dolgokban csak azok hazudnak, akik gyávák vallalni az őszinteséget és azt hiszik, a pillanatnyi haladék örökre tart. Aki pedig felnőtt fejjel is ezt választja egyszer is, az máskor is fogja. Mint, mikor a gyerek húzza a beismerést, hogy bukásra áll, miközben tudja, hogy legkésőbb évvégén úgyis megbukik a mutatvány.

2024. márc. 24. 13:44
 19/45 A kérdező kommentje:
#17 miben hazudott az exe? Na és a párod mit vallott be eddig neked, ami kínos lehetett neki?
2024. márc. 24. 13:49
 20/45 anonim ***** válasza:

Miben nem? Hazudott abban, hogy mire és mennyi pénzt költ el, mialatt a párom tartotta el. Hazudott abban, hogy kivel és hol van, amikor a barátom kérdezte. Meg is csalta, de az meg már önmagában elég nagy probléma.

Hogy bizonyos ételeket nem készítek jól el, hogy az első néhány alkalommal béna voltam orálban, ilyesmik. Nem nagy dolgok, és bár nem örültem annak, amikor mondta őket, de mégis több értelme volt, hiszen így javultam mindegyikben, ahelyett, hogy homályban élek. Ugyanígy, én is mondtam dolgokat, amik kellemetlenek voltak, de azóta javult bennük, például, hogy régen hajlamosabb volt a rendetlenségre.

23/N ((#13, #15, #17)

2024. márc. 24. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!