Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 vagyok tetszik egy fiu. Hogyha megmondom hogy tetszik mit szólna hozzá? Föleg fiuk válaszát várom.
Ha teis fiú vagy akkor ne számíts semmi jóra.
Ha lány, és jól nézel ki, akkor van esélyed..
Fiú vagyok...és szerintem örülne neki,ha megmondanád neki!Ki ne örülne annak,ha egy lánynak tetszel? :D
20/F
hát az attól függ engem is szeretett egy lány de nagyon utáltam és épp ezért nem voltam elragattatva !
de ha szép vagy és nem vagy bunkó tutira nyersz!
Nekem is teljesen ugyanaz van, mint a 2. válaszolónál, bevallottam a srácnak, aki tök rendesen kezelte, senkinek nem mondta el és kedvesen utasított vissza. Úgyhogy nem égtem miatta senki előtt. Ezután kiszerettem belőle és rájöttem hogy marha jófej és ő az egyik legjobb barátom :D
Amúgy meg nem csak az számít hogy szép vagy-e. Persze, ebben a korban még nagy szerepet játszik, de egy gyönyörű de rémbunkó és buta lány semelyik fiúnak nem fog tetszeni, max. ha nem ismeri, csak látja néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!