Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Találkozgattatok már egyszerre két fiúval?
És úgy, hogy mindkettővel nagyon jól érzitek magatokat, és nem tudtok dönteni. Akár kicsit ki is egészítik egymást.
Mi lett a vége?
Volt, hogy a kettővel találkoztam. Életem első és utolsó olyan élménye volt. Harmadik is volt, de őt hamar elküldtem.
A párom lett a kettőből az egyik. Határozott volt nagyon, nem kertelt, hogy mit szeretne, a másik pedig tökölt mindenen és emiatt került "hátrányba".
N29
Nekem nem volt ilyen. Nem hiszem, hogy valaki nem tud két ember között dönteni, bár nekem már az is érdekes, hogy ha az első nem fogta meg annyira, hogy ne érdekelje egy második, akkor egyáltalán minek találkozgat mindkettovel egyszerre.
Ha már eljutok odáig valakivel, hogy aktívan randizunk, abban sem az én oldalamrol, sem az övéről nem fér bele más.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!