Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy a srácok nagy töbsége nem mer odamenni lányokhoz?
Én örülnék neki!
Sokkal jobb ha odajön egy srác,hogy "Szia!Szimpatikus vagy számomra/nagyon csinos vagy és szívesen megismernélek.Persze csak akkor,ha neked is van kedved hozzá." vagy valami hasonló szöveggel,mint az olyan megjegyzéseknek,hogy "Hűűű.Na ennek a csajnak szúrnám a fosóját".
Szóval én örülnék neki,ha így közeledne egy srác ... de azt hiszem mostanában nem kell ettől tartanom,mert a környezetemben lévő fiúknak nevezett lények olyan nyuszik tudnak lenni,vagy a másik véglet az állandóan beszólogatós,piszkálódós,nagyszájú aki csak annyit mond,hogy szúrnám a fosóját-.-"
15/L
Énis örülnék neki! :)
Mondjuk ha így jönne pl: Szia. elkérhetem az msnened? majd ott beszélünk. :)
"ja minden csaj azt mondja h örülne neki de ha odamész akkor vagy elhajt a sunyiba vagy irulpirul és elmenekül..."
Miért állítasz valótlan dolgokat.Kétlem,hogy minden lánnyal beszéltél már.
Ne általánosíts azért,mert eddig te csak olyan lányokkal találkoztál akik nem értékelték hogy odamentél és leszólítottad őket.
Úgy sem fogom tudni bizonyítani neten keresztül,de én tényleg nagyon örülnék neki,ha leszólítana egy srác normálisan és nem azt hallanám egy csomó helyen,hogy szúrnám a fosóját.
15/L
végülis ne általánosíts "tudtátok, hogy a srácok többsége nem mer odamenni a lányokhoz?" ... jah és 15/L nek üzenem lehet hogy nem jössz be nekik és azér nem mennek oda, vagy azért mer ha neked is bejön akár te is léphetsz vagy max pasi nélkül maradsz ha annyira annak a híve vagy hogy a pasi kezdeményezzen mindíg és mindenhol. nem tom ki járna rosszul vele és gondolkozz el azon amit mondtam...nah csók
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!