Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a képeken szebb vagyok es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a képeken szebb vagyok es nem merek vele találkozni?

Figyelt kérdés

Ugy kezdtem online társkerezni amugy hogy csak csetelgetek jobbra balra, kapcsolat úgy nem is kell onnan mivel egyik se valo hozzám soha. De amig nincs az életből vagy lotto esélyekkel barátom..addig elbeszélgetek baekmsagokrol is gyakran kamuzok is mert annyira nem érdekel a másik.

Pl van egy laza srác akinek jó a szexkapcsi is(mivel ezt irtam is neki tőlem ne is várjon többet max havi pár alkalmas valamiben benne vagyok de amugy semmiben), neki pl azt kamuztam hogy ott lakok ahol ő(mivel más helység van kint az adatlapomon nehogy valamelyik exem vagy ismerős vagy kollega megtaláljon mivel ilyenekre van pelda nem győzöm tiltogatni is az ismerőseimet gyorsan mielőtt meglátna engem fent online társkeren), es szegenyke hónapok óta várja mikor találkozunk már, tervezem amugy utazni(amugy nem tudom hogy egy idegen városban hogyan jatszanám meg hogy a lakhelyem csak epp nem ismerek semmit de ez részletkérdés), csak utazásokra nincs pénzem..pedig felőlem mehetne az alkalmi vele egyébként.

De közben akadt egy két valaki a közelből is. Csetelgetek velük égbe világba mert miért ne, de egyiknek kutyája van és az az élete azert nem akarok tőle semmit(megint max alkalmit), a másiknak meg teljesen unalmas élete van hozzám képest, ami engem meg nagyon nem vonz, de attól még jó vele is csetelgetni(vagy jó lenne a laza kapcs is ebből nem is csjnálok titkokat), mivel kompetens férfi az sehol nincs, akitöl valóban akarnék is bármit is.

A képek rólam nem filteresek ugyan, de nem a reggeli fejem küldöm el pl. Vagy nem olyanokat amikor kócos vagyok vagy épp tehénnek érzem magam, hanem pl munkahelyit, amikor épp "sugárzom".

És már nem tudom hanyadjára írja a közeli is hogy találkozzunk. Igazábol szeretnék is vele találkozni(megint mert miért ne találkozzak inkompetensekkel, akik csak arra jók), csak félek igy a randitól, de írtam neki hogy ne várjon már topmodellt azt írta ő se egy mucho, ne tartsak.

De tartok. És húzom. Ilyenkor mi van, vagy mi lesz?

#1.randik előtt
márc. 9. 08:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Senkinek nem hazudok abban hogy nem akarok tőle semmit. Mindegyik tudja hogy nem gondolkozom bennük komolyban sem meg sehogysem.max alkalmi okè. De ha nem jó együtt lenni pl randin sem, akkor még azt sem kell erőltetni.

Képben van mindegyik.

Néha az is van kiírva hogy csak csetelni vagyok. Most meg fent sincs a profilom sem. Regem sincs. Csak úgy magánról csetelgetek. Csak úgy tényleg.

Pl az unatkozós kínjaban megy valahova sétálni. Hát valahogy nem akarok csatlakozni ahhoz sem. Nyilvánvalóan lejön rólam azért nekik minden.

márc. 9. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgyis kiderül az igazság. Jobb hamarabb túl lenni rajta.
márc. 9. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!