Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek randira, hogyan teljen a randi, milyen struktúrát kövessek, mennyi ideig tartson, mi az optimális tevékenység elsőre?
Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 22:15
11/19 A kérdező kommentje:
Mivan, ha valaki nem akkora nagy dumás?
2024. márc. 5. 08:16
12/19 anonim 

válasza:

Nem etteremben ültünk, hanem kirándultunk vagy csak sétáltunk a városban és várost néztünk. Nem fogy ki a szóból, mert én is beszélgettem, kérdeztem, magyaráztam. Ez nem arról szól, hogy 8 órán keresztül le kell nyűgöznie és csak neki kell beszélnie, ez nyilván kölcsönös.
13/19 anonim 

válasza:

De ez nem a nagy dumásság. Egyszerűen ha sok a közös, érdekeljük egymást és mindenféle élményt meselunk, kivel mi történt, bármi, van kémia, akkor simán el lehet valakivel tölteni ennyi időt. De szerinted egy kapcsolatban mi lesz a legfontosabb? A beszélgetés. Ha már az elején nem megy és erőltetni kell, akkor nem passzoltok. Erre jó szűrő egy hosszú randi. Meg két óra alatt nem ismerem meg. Plusz, nem értem, olyan napra nem terveznék randit, amikor utána más programom is van, mert akkor nyilván keveset tudok lenni a randin.
14/19 anonim 

válasza:

Ha összeilletek es van szimpátia,hidd el,elrepül simán 7-8 óránál több is...:D Es nem agyalsz rajta hogy na vajon mirol beszeljunk,mit csinaljunk.
15/19 anonim 

válasza:

Na, majd mesélj hogyan sikerült kérdező!
16/19 A kérdező kommentje:
1,5 órát töltöttünk el, beszélgettünk, mosolygott, az érződött, hogy idegenek vagyunk, kicsit akadozott itt-ott a beszélgetés, én megkedveltem
mennie kellett a csajnak, mert programot szervezett be a tali utánra.
2024. márc. 5. 18:09
17/19 anonim 

válasza:

Én akkor szervezek be programot a randi utánra, ha kell egy ürügy, hogy miért ne maradjak sokat :D
18/19 A kérdező kommentje:
Előtte még nem láttuk egymást, most találkoztunk elsőnek.
ezt nem is értem egyáltalán... akkor minek mész el?
2024. márc. 5. 18:31
19/19 anonim 

válasza:

Alapvetően tényleg nem illik egy randi napjára más programot is szervezni egyébként. Ha az nincs lebeszélve előre. Ha tudtál a randi előtt a programról akkor viszont semmi gond nincs vele. Ha meg nem tudtál, az igazán kellemetlen.
Mindenesetre, pozitívan kell nézni a dolgokat! Lesz folytatás? Hogyan váltatok el? Legalább ölelés volt a végén vagy valami?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!