Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves nő vagyok,volt egy pasi akivel 1x találkoztam és olyan jól alakult a randi hogy le is feküdtünk,tudom mit gondoltok..de velem 1 évben 1x ha előfordul hogy lefekszem valakivel ilyen hamar,és akkor is csak akkor ha többnek érzem a dolgot. Szóval a lényeg,hogy pár hétig nem tudtunk találkozni de kerstük egymást,telefonon is..amikor újra tudtunk találkozni ,mindketten alig vártuk,le is feküdtünk de már elmúlt a lelkesedése,mint ha nem is akarna megismerni,nem erre számítottam ezek után ahogy viszonyultunk egymáshoz. Megszakítottam vele a kapcsolatot ,de nem értem ez mire volt neki jó..ha csak szexet akart minek tervezett velem,miért kerestt mindig,miért volt olyan mint akinek nem csak arra kellek?! Érthetetlen. Azt nem tudom hogy fog e keresni ,de veletek történt hasonló?

2024. febr. 25. 18:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos sok férfi ilyen. Sok mindent elkövetnek, hogy szexelhessenek. Azzal már nem foglalkoznak, hogy a másiknak ez hogyan esik.

Persze, tisztelet a kivételnek. Nem szeretnék általánosítani.

2024. febr. 27. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsük el, hogy a szexeléshez két ember kell: egyik kéri a másik beleegyezik (kivétel, amikor nemi erőszakról van szó).
2024. febr. 28. 11:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Veled 1 évben 1x ez megtörténik?

Csak? hű, de ritka esemény, mondhatom.

Szerintem itt lesz a kutya elásva, a jellemedben, szagot fogott.

Nem az első randin a szexel van gond, hanem ha valaki szimplán könnyen kapható, nőcske. És nem csak neki, de másoknak is... Szóval ott lesz a gond.

És aki másoknak is könnyen kapható volt... Az a nő kicsi értéket képvisel egy férfinek. Persze, egy patront megér.

De nézd, az a valóság, 15.000 ft bármelyik népszerű prosti oldalról hoz nagyon príma puncit.

Lojalitás, hűség, erkölcs stb. Megérzi rajtad, hogy ezek nincsenek, más is könnyen megkapott, onnan véged, nem sokat érsz.

2024. febr. 28. 14:15
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
23-as, én egész eddigi életemben 1x csináltam ezt meg. Ezt a pasi is tudta, akivel megtörtént, ő erőltette is eléggé. Utána lelépett, persze még jól ki is használt, de mielőtt megkapta amit akart a fülembe súgta, hogy ne félj, senki szívét nem szoktam összetörni. Mondta ez is a mézes-mákos dumát, hogy majd én meglátom, hogy milyen faszán gyerek ő. Hát megláttam. Teljesen mindegy hányszor csinálja ezt meg a kérdező, vagy akár másik nő, a partneren múlik, hogy utána hogyan viszonyul hozzá. Ez egy paraszt volt, nem a nő a hibás azért, mert a pasik manapság csak dugni akarnak. És amúgy meg előbb vagy utóbb úgyis lefekszenek egymással. Ja és még annyi, hogy volt egy nagyon helyes pasi, aki 3 hónapig fűzött, de nem mentem bele. Szóval tényleg bárkit megkaphatott volna, 1 hét után feladhatta volna a próbálkozást, mégis 3 hónapig fűzött, hogy menjek el a lakására.... nem akart ez se komolyat, szóval most akkor várjunk, de mire? Ugyanúgy arra, hogy kihasználjanak? Nincs értelme
2024. febr. 28. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!