Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan szokott alakulni a folytatás Tinderen megismert férfival az első együttlét után?
Figyelt kérdés
Csak olyan férfit kell számításba venni, akivel megtörtént az első szex. Ha ilyen is meg olyan is volt, akkor azt kell bejelölni, amelyik féléből a legtöbb volt.
Ha más társkeresőn történt az ismerkedés, az is hozzá tartozik a kérdéshez, de kizárólag online társkeresőn megismert férfiakat számoljunk.
febr. 24. 18:39
21/21 anonim válasza:
Én Bumble-ön ismertem meg az illetőt, 2. randi után már volt szex, azóta is együtt vagyunk, komoly kapcsolatban. Nem attól függ a dolog, hogy hanyadik randin történik meg, meg hogy hol ismertem meg, kizárólag csak a férfi személyiségétől. És sok olyan is van, aki olyan mesterhazudozó, aki egy numeráért képes hónapokig játszani a komoly férfit, így inkább úgy voltam vele, hogyha arra kerül a sor, és mondjuk volt 2 hosszabban beszélgetős randi, amin tisztáztuk, hogy ki mit akar, akkor nem az én szegénységi bizonyítványom, ha aztán lelép, viszont jobb esetben meg elég hamar kiderül, ha szexuálisan nem passzolunk egymáshoz. Ebben az esetben kiderült, hogy jó volt az ítélőképességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!