Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan szokott alakulni a folytatás Tinderen megismert férfival az első együttlét után?
Csak olyan férfit kell számításba venni, akivel megtörtént az első szex. Ha ilyen is meg olyan is volt, akkor azt kell bejelölni, amelyik féléből a legtöbb volt.
Ha más társkeresőn történt az ismerkedés, az is hozzá tartozik a kérdéshez, de kizárólag online társkeresőn megismert férfiakat számoljunk.
Azért hulladék az applikacio, meeeert?
Én meg ott ismertem meg. Na és akkor mi van? Nem tok mindegy, ki hol ismerkedik? A kapcsolat a lényeg. Gaz, hogy ezt el kell mondanom.
Élőben a férfi kevésbé tudja eltitkolni, ha csak szélhámoskodik, fűt-fát megígér aztán csak egy szexre kihasználja a nőt. Ha egy férfit élőben ismersz, valószínűleg vannak közös ismerősök, ismerheted már egy ideje, híre menne ennek, tudod hogy el kell kerülni.
De Tinderen nem tudni róla semmit, hazudik valamit, aztán ha elég vonzó, meg is szerzi a nőt egy szexre. Szerintem ezért választották ezt a leggyakoribb esetnek ebben a szavazásban.
Szoktam ilyen jellegű kérdéseket és válaszokat olvasgatni és elég gyakran, szinte mindig válaszolok is.
Ezesetben is besz@rok, milyen kognitív disszonancia jellemzi az egész kérdéskört még mindig.
A férfiak szexet akarnak, és a nők is, és ja, nem mindenki akar elköteleződni pláne 18-30 között.
Csak arról valahogyan egy NŐ sem akar beszélni, hogy tízből behúz legjobb esetben egy vagy két férfit tinderen, akik persze objektíven tekintve is jól néznek ki és hát el kell szomorítsak mindenkit, ugyanis ezeket a srácokat az összes többi nő is behúzza, és persze, hogy szexre fogják használni őket, mivel dúskálnak a lehetőségekben.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy az ilyen férfiaknak minden is meg van engedve, már az első randin szét van nyitva a láb előttük.
És a "szemét férfiak" alatt többnyire ezeket a srácokat értjük, ugyanis a többség (azaz a mércét meg nem ütő "nyikhaj nyomigyerekek", csakhogy idézzem az egyik kedves válaszadó hölgyet) kb. nem is minősülnek férfinak, teljesen mindegy mit tesznek, hogyan viselkednek.
Mit tehet az átlagos férfi tinderen, akinek csak az a legnagyobb bűne, hogy szeretne egy laza szexet egy évben egyszer?
Minden lehetőséget meg kell ragadni, hazudozni, eljátszani a papucs szerepet. Egy átlagos pasinak csak annyi a versenyelőnye ezekkel a helyes prémium férfiakkal szemben, hogy párkapcsolat ígéretével kecsegtet, amit a fullos férfiaktól nem kapnak meg, máskülönben egy nő rá se nézne.
Az a baj, a nőknek egyáltalán fel se tűnik, hogy őket megrakják akár harmincan is a huszas éveiben, és ennek a számnak a többszöröse se ritka (és akkor a tartós szexkapcsolatokról helyes pasikkal még nem is beszéltünk), míg egy rakás srácnak eltelnek a húszas évei vagy szex nélkül, vagy minimális számú szexszel. Ha pedig kapcsolatban van, ahol kb. csak a papucs szerepet tölti be, akkor részesül rendszeres szexben persze a szokásos büntető beszabályozottság mellett.
Nyugodtan lehet mondani, hogy általánosítok, mert ja, ez az általános tendencia 2024-ben.
#14-hez:
Az megvan, hogy netes ismerkedés során is általában sor kerül személyes találkozásra (értsd: randira), ahol ugyanúgy van lehetőség beszélgetni, mintha korábban a könyvtárban kérték volna el a nő számát? Ha pedig chat után rögtön valaki lakásán találkoznak, akkor szerintem nem kérdés, hogy mi a szándék...
Azt pedig megnézném, hogy Bp-n vagy egy nagyobb egyetemvárosban mennyi közös ismerős van egy random megismert emberrel.
"De Tinderen nem tudni róla semmit, hazudik valamit, aztán ha elég vonzó, meg is szerzi a nőt egy szexre."
Ennyi erővel a fenti mondatban a "Tinder" szót kicserélhetjük klubra, kocsmára, nyaralásra, jógatáborra vagy bármire, ahol korábban nem ismert emberrel lehet összefutni...
"Élőben a férfi kevésbé tudja eltitkolni, ha csak szélhámoskodik, fűt-fát megígér aztán csak egy szexre kihasználja a nőt. "
Nos, szexelni csak élőben lehet, tehát találkoznak, és máris a fentebbi helyzet van.
15
Már megint a tévképzet a ronda, de rendes pasikról, és jól kinéző, de hulladékokról.
Szánalmas vagy. Na ezért (sem) kellenél.
19:
Látom a szövegértés nem megy. Nem fogok vitába szállni, mert tudom, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!