Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz, ha az első randin úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha az első randin úgy találkozunk, hogy valami parkban, majd utána elmegyünk az egyikőnk lakásába?

Figyelt kérdés
De persze megbeszéljük előtte, hogy ez nem jelenti azt, hogy rögtön szex lesz belőle.

2024. febr. 24. 11:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Pont egy GYIK-es lánnyal volt nekem ilyen.

Eredetileg úgy volt, hogy szétnézünk még Pesten, de nem lett ebből semmi.

Az Aréna plázában taliztunk, csókkal köszöntünk, és már vitt is fel magához, aznap délután már az ágyában voltam.

Ez volt az egyik legsikeresebb hódításom.

2024. febr. 24. 11:35
 12/30 anonim ***** válasza:
62%
10 - "remélem jól pofára esel." Jó, hogy csupa jóindulat vagy.
2024. febr. 24. 11:36
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Ja bocs, félreértettem a kérdést. xD

Mert ma a szexet is megbeszéltük előre. 😅

#11 voltam

2024. febr. 24. 11:36
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
*mi a szexet is megbeszéltük.
2024. febr. 24. 11:37
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Csak nem Niki volt?:D

2024. febr. 24. 11:41
 16/30 anonim ***** válasza:
71%
Ultra gaz.
2024. febr. 24. 11:43
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem mernék átmenni egy olyan ember lakásába, akit nem ismerek.
2024. febr. 24. 11:44
 18/30 anonim ***** válasza:
88%
Ja egyebkent nokent nagyon be tudok indulni, de nem a suttyosagtol. Talalkozni egy kavezoban, barban, setalgatas szep helyen, es esetleg ezutan arra gondolni, hogy menjunk fel. Nem ugy, hogy erre szamolsz. A vece meg csapviz ingyen, ha nem szexet akartal, gondolom.
2024. febr. 24. 11:45
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Egyébként csak kihasznált, mert velem próbálta elfelejteni az exét. Kapcsolatunk nem is tartott sokáig.

Facebook adatlapja alapján viszont nem egy sikertörténet az utánam lévő időszaka, ezért nem szidom.

#11 voltam.

2024. febr. 24. 11:48
 20/30 anonim ***** válasza:
62%
Azért első randira olyannal megyünk, skit valamelyest már ismerünk. Vagyis én legalábbis jó sokat beszélgettem a randi előtt mindenkivel online. Figyeltem a reakcióit, mennyire figyelmes, nem durva-e stb. Így én fel mertem menni valakinek a lakására első randin, egy hosszú séta után. Nem volt szex, folytattuk a beszélgetést. Nem látok benne semmi kivetnivalót egy bizonyos életkor, tapasztalattal rendelkezés mellett. Tizenévesek ne csináljanak ilyet. De azt gondolom, két harmincas pl már tegye azt nyugodt szívvel, amihez kedve van. Ha szexelni van kedvük, akkor azt. Nem leszel te ettől se több, se kevesebb. Esetleg a mások szemében. A mások meg nem érnek annyit, hogy emiatt változtass azon, ahogy te jónak látod.
2024. febr. 24. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!