Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az etikus viselkedés ekkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az etikus viselkedés ekkor?

Figyelt kérdés

Találkoztunk már, de mi a helyzet akkor hogy ha valami édesség megtetszik az egyik boltból és megkérdem nem e veszi meg nekem?

Ti mennyire érzitek kellemetlennek ha a pasi fizet?

23/n

2024. febr. 23. 10:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Na azért én abban hiszek, hogy a randin a férfi fizet, de megvetetni valamit ilyen randizós időszakban, na attól nagyon szégyelném magam.
2024. febr. 23. 11:22
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez borzasztó infantilis. Felnőtt nő vagy, pénzt kuncsorogsz édességre egy pasitól? Szerintem komolytalan.
2024. febr. 23. 11:23
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Ez a szituáció, amit felvázoltál, nagyon gáz.

A helyedben én inkább csak annyit mondanék neki, hogy kérlek várj meg kint, mert bemegyek megvenni ezt az édességet, mert megkívántam. Vagy felajánlja magától, hogy ő megveszi neked vagy tényleg bemész és megveszed magadnak. Nem az apukád, hogy kuncsorogj egy édességért, mint egy gyerek.

2024. febr. 23. 11:32
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Én eleve úgy kezdeném, hogy tetszik az a süti, meg szeretném venni. Aztán megkérdezném, hogy ő is kér-e egyet, vagy bármelyik másikat a boltból.

Miért is kéne megvetetni vele? Nekem is van pénzem, és ő is megérdemel egy kis kedveskedést.

2024. febr. 23. 11:49
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Etikus lenne megtanulni magyarul megfogalmazni egy mondatot!

Társadalmi konvenció, hogy a férfi "udvarol", ami azt jelenti, hogy árasztja el mindennel a nőt, a nő meg élvezi a dolgot és kelleti magát. Ha ezt az oldalt nézzük, akkor rendben.

Ha viszont elvárod, hogy egyenjogú partnerként kezeljen, ugyan milyen jogalapon vegye meg neked? Számomra ez - jelen ismert infok alapján - nem etikus.

2024. febr. 23. 12:06
 16/30 anonim ***** válasza:
94%

Etikus az, hogy szólsz a férfinak, hogy beszaladnál ebbe boltba, majd szépen megveszed magadnak a csokidat.

Hacsak nem igazából egy 6 éves kislány vagy és a kérdésben szereplő "pasi" az apukád. Akkor normális, hogy csokiért kuncsorogsz.

2024. febr. 23. 12:27
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez troll kérdés, ilyen nincs
2024. febr. 23. 12:34
 18/30 anonim ***** válasza:
24%

Nekem 2.randin vllt olyan hogy mondtam a srácnak tökre tetszik a fulbevaloja de nagy lenne ha egyformánk lenne:)

Bevitt egy ékszeruzletbe es vett is olyat is ami tetszik is(több lyuk van a fülemben)

Tök jól elvoltunk amugy már 1.randin is(letöltött nekem zeneletöltő alkalmazást zenéket stb)

Vannak pasik akiknél természetes és idvarlásszámba megy a vásárlás, es vannak pasik akik még a gyerekük anyjára gyerekükre se költenek semmit.

2024. febr. 23. 18:36
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Ez még mindig sokkal jobb, mint ha megállsz a cukrászda előtt, hogy "Juj Petiii, nézd de jól néz ki az a süti, vedd meg nekeeem!"

2024. febr. 23. 19:01
 20/30 anonim válasza:
31%
Ne használd ki a pasit, mint köztudott, mi se vagyunk ATM
2024. febr. 23. 19:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!