Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg léteznek olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek olyan férfiak, akiknek minden gondoltuk a szex körül forog? Azt mondta, hogy majd ha több ideje leszünk

Figyelt kérdés
Jelenleg távkapcsolatban vagyunk. Pontosítok, most intézzük a papírokat, hogy ez ne így legyen. És nem tudom, hogy azért, mert jelenleg külön vagyunk, de a szexről szól minden. Állandóan erre terek minden beszélgetést végül. Mindig amikor beszéltünk 1,5 órát tök jól, jóba szex. Baromira unom. Már többször elmondtam, hogy ne és legyen romantikusabb. Valentin napom is elrontott a. Tökre örültem, hogy ír, de aztán megint jött ez a téma, amire persze azt mondta, hogy örülnöm kéne, hogy szeret és kíván és hogy ő próbálja a tüzet fenntartani legalább. Nektek van erről véleményetek? Most szombaton annyira kiakadtam ezen, hogy azt mondtam, nem kellene erőltetni ezt a kapcsolatot, mert rettenetesen különbözőek vagyunk és nekem hiányzik a romantika. Mérgemben ezt mondtam és azóta nem is írt. De nem tudom.... Fog még jelentkezni? Vagy hagyjam? Mi a véleményetek erről az egészről ?

2024. febr. 21. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező ilyenkor látszik, hogy milyen is ő valójában. Nem azzal van a gond, hogy szexelni szeretne valójában hanem azzal ahogyan előadja. Még egyszer-kétszer tűrhető lenne, de ha állandóan csak arról beszél, oda tereli a beszélgetést mindenféle tisztelet megadása nélkül akkor szarba se néz.

Az igazi arca amit most mutat. Ha veled van felveszi a maszkot, hogy el ne hagyd őt.

De mégha nem is így van, merthát tévedhetek akkor is gáz, hogy annyi nála a kifogás, hogy majd elmúlik nála ez az állapot és neked csak el kell viselni, megvárni míg oda jut.

Akkor amúgy mi lesz majd, rád se mászik, meg se csókol, lecserél, vagy mi a szósz? Úgy tűnik bárhonnan is nézzük a szitut, hogy te csak egy ürítőtartály vagy online/offline aztán jól van.

Tiszteld már magadat és rúgd ki!

2024. febr. 21. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyzet Neked semmi jót nem fog adni. Lényeges dologban nincs összhang köztetek. Ezt akkor is állítom, ha minden rendben van, amikor együtt vagytok. Mi férfiak, akárcsak a nők, kívánjuk a szexet (vannak kivételek mindkét oldalon), de tévedés azt hinni, hogy a világunk csak ekörül forog.
2024. febr. 21. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb pasi tényleg csak a szexről tudd beszélni ,gondolni ez tény!Volt 1-2 ember aki egyből azt gondolta hogy a kapcsolatomban a párommal biztos a szex hiány miatt lehet rossz,nem adom meg azt amit a párom akar stb..holott a párom hála nem ilyen "b@szógép"már bocsánat...kell egy kapcsolatban a szex ez így van de azért állandóan ez a téma bizonyos téren már idegesitő ...az én párom nem faggat nincs szex oké akkor is törödik beszél velem meghallgat,nem durcázik be mint más csávok aztán már egyből mennének máshoz😅
2024. febr. 21. 21:09
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Uccsó, MÉG nem megy máshoz! Jusson majd eszedbe
2024. febr. 21. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

mi a szösz "a legtöbb pasi csak a sex ről tud beszélni"

hát nem tudom.....

azért képesek vagyunk beszélni másról is csak nem biztos hogy az a valami közös érdeklődési kör.

kicsit visszább kéne venni az ilyen nagy általánosításokból mert még vmi ész lény el is hiszi xd.

2024. febr. 21. 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Képzeld léteznek olyan nők is, akármilyen hihetetlen!! Volt szerencsém hozzá, nem vagyok kis étvágyú de a reggel délben este minimum 1 órás kemény dugás, hát nem tudom a farkam gyorsan elkopna😅
2024. febr. 22. 05:14
 17/20 gabor49 ***** válasza:
75%
igen nekem is
2024. febr. 22. 05:45
 18/20 Senior Séf ***** válasza:
81%
Tiniknél még bocsánatos bűn a távkapcsolat, de felnőttek között semmi keresnivalója.
2024. febr. 22. 17:23
 19/20 anonim válasza:
71%
Szia. Hány éves a srác hogy örökké a szexben jár az esze?
2024. febr. 23. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mondjam beszélgettem 1-2 dologról más fiúknak a páromról mindegyik a szexre tért egyből...és legtöbb férfi lehet hogy az elején nem tér a lényegre de mindegyiknek erre megy ki a játék a szexre..ha nem 1-2 nap múlva de ha már hónap óta beszélget 2 ember úgy is fel hozza ezt a témát a férfi vmi kifogással...legalább is idáig ezt tapasztaltam..volt olyan aki tök normális volt sose néztem volna ki belőle hónapokig beszéltünk aztán írt nekem a semmiből egy szép kis üzenetett nem kertelt...és mielőtt jönnének az ítéletek,soha nem küldtem magamról semmilyen intim képet se semmilyent szimplán lelkiztem beszélgettem velük...naa de a párommal én már 10 éve együtt vagyok és jól meg vagyunk nem szeretkezünk 7-napból 7napot sőt volt olyan hogy 4 hónapig semmi nem volt nálunk változó😁😁😁bár igen lehet hogy azért mert 10 év alatt volt időnk "kiszórakozni"magunkat és lehet csak ezért vannak mindig a férfiak a szexxel megáldva mert már rég volt😃😃nincs kivel de igen nőknél is van olyan akit ha éjjel nappal basznak az se elég neki😅😅
2024. febr. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!