Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyektől kérdezném,hogy szimpatikus-e nektek ha egy idegen férfi ír,hogy megismerne szívesen?(persze ha szingliség van)
Egy ismerősöm mondta azt a hölgyet,hogy szerinte megismerhetném,egyedül van,kisfiával párja elhagyta,megcsalta. Ő is 30-as éveiben van,bízik bennem,hogy én meg úgy sem vagyok ilyen szerinte össze illenénk.Ő nem ismer engem viszont.Gondolkodtam mit csináljak hisz nem ismer
Pár nappal ezelőtt elhatároztam írok neki üzenetet le írtam benne,hogy szimpatikus és megismerném szívesen ha van kedve beszélgethetnénk. Még nem reagált,szerintetek ez gáz volt nagyon tőlem? Rámenős sem szerettem volna lenni,de egy sima sziát is mellőzni.
Ha nem tudja hogy ki vagy, akkor semmi értelme.
Inkább az ismerősöd dobjon össze egy közös találkát, vagy programozást.
Egy ismeretlennel nem sok sikerrel jársz, én 2x próbáltam, de mindegyik ghostingolt, élőben úgy tűnt, hogy bejöttem nekik.
19, nőnek. Tapasztalat, aki hölgyezik, azzal mindig van valami gáz.
A haverjának tuti azt mondja, "írok ennek a nőnek", nem azt, hogy "írok a hölgynek".
Fordítva ugyanígy, ha találkoznék olyan nővel, aki "urazik", az is nagyon red flag lenne.
Ja, a hölgyet eddig mindig olyanoktól hallottam, akik próbáltak épp jó fejek lenni, de máskor kibukott, hogy full bolondok. De ettől függetlenül is gáz szó, esetleg egy 65 évesre teljesen jó, mert lehet őt nem akarod nénizni, pláne hivatalos környezetben.
Én nem foglalkozom amúgy ilyen random rámírókkal. Pláne, hogy attól még, mert szingli vagyok, nem akarok mindenképp kapcsolatot, majd ha véletlenül az életben alakul valami, akkor igen. Egyébként tökéletesen jól megvagyok egyedül, minden pillanatát kiélvezem, hogy nincs egy férfi, akinek meg kellene felelni állandóan. Apróságokra gondolok, nem kell bedühödni, csak olyasmik, hogy mindenféle gondolat nélkül felveszem a legszakadtabb, trógerebb melegítőmet az egy hete nem borotvált lábaimra és a kutyát nem érdekli, meg az sem, ha vajas kenyér a vacsora, meg ha hangosan akarom hallgatni a zenét miközben dolgozom, le akarok szundítani 2-3 órára a kanapén, stb. Ezt az időszakot élvezni kell, mert bármikor megtetszhet valaki, akivel aztán alakulnak a dolgok. Direkt nem fogom siettetni azzal, hogy célzottan ismerkedjek. A gyerekes anyukának sem biztos, hogy az ismerkedés körül forog minden gondolata, attól még, mert valaki külső szemmel ezt meg azt gondol róla.
Köszönöm mindenkinek a válaszait,gondolatait :).
Sajnos picit azt vettem észre,hogy leginkább a megszólításon volt a hangsúly,hogy azt írtam ide le,hogy: Hölgy és nem csajt,anyukát vagy akármit.
Illetve rögtön egy előítélet,hogy biztos akkor nem vagyok százas
Nekem már fotóm sincs. Nem kell tudnia a nevemet idegeneknek eleve.
Akkoe vettem le, amikor bevezették engedélykérést,hogy ne írhassanak idegenek. Most ugye visszaallt éppen
#25, ne foglalkozz a negatív emberekkel. Ha éppen azt írod anyuka, akkor azért esnek neked. Én javasoltam először, hogy valahogy hozzátok össze a személyes találkozót azzal az ismerőssel, úgy sokkal jobban hangzik a dolog. Mit veszíthetsz vele? Legrosszabb esetben is nem lesztek egymásnak szimpatikusak és ennyi.
A hölgy megnevezéssel pedig semmi gond nincsen, ha időnként használja ezt egy férfi. Megvan a maga bája.
27# persze ebbe igazad van,reméljük ez a része összejön,hogy egy kötetlen találkozó.
Hölgy megnevezés az valóban ide szólt:). De alapvetően nem vallom magam egy rossz embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!