Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyektől kérdezném,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyektől kérdezném,hogy szimpatikus-e nektek ha egy idegen férfi ír,hogy megismerne szívesen?(persze ha szingliség van)

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mondta azt a hölgyet,hogy szerinte megismerhetném,egyedül van,kisfiával párja elhagyta,megcsalta. Ő is 30-as éveiben van,bízik bennem,hogy én meg úgy sem vagyok ilyen szerinte össze illenénk.Ő nem ismer engem viszont.Gondolkodtam mit csináljak hisz nem ismer

Pár nappal ezelőtt elhatároztam írok neki üzenetet le írtam benne,hogy szimpatikus és megismerném szívesen ha van kedve beszélgethetnénk. Még nem reagált,szerintetek ez gáz volt nagyon tőlem? Rámenős sem szerettem volna lenni,de egy sima sziát is mellőzni.

febr. 18. 22:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Azzal az ismerőssel nem lehet egy találkozót összehozni? Úgy értem beülnek társasággal egy italra, ő elhívja a nőt és téged is. Vagy nem olyan jó a kapcsolat?
febr. 18. 23:01
 12/29 A kérdező kommentje:

10#. Részben megértem a véleményed. De általánosítani sem jó.Hmm netes ismerkedést én sem támogatom pl a társkeresős oldalak,ott ki tudja ki lakozik valójában.

Ő rá azért mertem,mert egy fokkal még is könnyebb.Lehet van közös ismerős akármi. Kis faluban lakik.

Magam oldaláról a szociális készség: Lehet ez a gyengém nemtudom. Bulizni nem járok. Ellenbe sokat dolgozok,igyekszem meg teremteni amiket szeretnék.

febr. 18. 23:05
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

Csatlakozom 10-hez.

Az nem izgat,hogy nem jó általánosítani. Van, aki biztis szereti, ha ráírogatnak,en ezeket eszre se veszem. Egynek azert irtam vissza,mert tesom osztalytarsa volt. Többinél ennyi se.

febr. 18. 23:09
 14/29 A kérdező kommentje:

11# van egy lány akit kérdeztem ez ügyben.Osztálytársam volt anno 2-3 éven át. Mondta tudja ki egy helyen élnek,annyira nem ismeri ő sem,azt mondta valóban egyedül van és rá férne kis boldogság. Hogy meg említ-e neki valahogy nemtudom.

Találkozó nem volna rossz,ugyan nem igen szoktunk. Van kis családja nem akarok be kavarni. De megpróbálom hátha.

febr. 18. 23:09
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem szimpatikus, a hölgyezős modoroskodás meg eszméletlen hányinger.
febr. 18. 23:12
 16/29 A kérdező kommentje:

Hölgyezést ide írtam csak .

Neki picivel lazábban azért,normális keretek között,de határozottan,hogy értse

febr. 18. 23:17
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

Nem voltál gáz, de ez így nem biztos, hogy hatékony lesz.

Inkább szervezzen az ismerősöd valami programot, ahova titeket is meghív.

febr. 19. 00:17
 18/29 anonim ***** válasza:
40%
Gondoltam, hogy csak ide írtad, de ezzel nem látja a személyiségednek ezt a tenyérbemászó oldalát.
febr. 19. 00:19
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

15

Milyen modoroskodás? A "kishölgyezne" akkor megértem, de mégis minek nevezzen egy harmincas anyukát, akit meg akar ismerni? Lánynak túlzás, nő meg olyan furcsán hangzana így.

febr. 19. 00:56
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

8

Nem lehet mindenki tajparaszt. Így is sokan vagytok.

febr. 19. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!