Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Történhet olyan, hogy szórakoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történhet olyan, hogy szórakozóhelyen elveszik a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Pl. 5-en közrefognak, barátnőmetnodébbhúzzák, tapizzák, akár wcbe behúzzák megerőszakopni, én meg ott állok 5 c tíousú között, nehogy agyonkéseljenek.

febr. 17. 21:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

10

Nőként mondom, hogy az ilyenért nem is kár. Jobb, ha megszabadul tőle.

febr. 18. 02:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Birtoklási vágy van benned, csak a te nőd, senki ne érjen és ne szóljon hozzá. Az hogy a te barátnőd a te szemedben a legszebb az egy dolog. Társadalmi szinten pedig egy gyenge közép szinten van.
febr. 18. 07:08
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem mennék ennyire lepra helyre, főleg nem vinném oda magammal a barátnőmet. Ahol ilyen megtörténhet, annak a helynek valószínűleg messze földön rossz híre van.

De ahol ilyen megeshet, ott előbb téged késelnek meg, aztán foglalkoznak a barátnőddel. Nem úsznád meg épp bőrrel, de lehet, hogy az erőszakból is kijutnia. Az ilyen börtöntjárt C-knek mindegy, a se99lyuk is lyuk.

febr. 18. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontoztátok le a #10-es kommentemet, ti is tudjátok, hogy igazam van.

A húgom ezért ábrándult ki a pasijából mert ilyesmi történt. Csak ott állt, nem mert szólni, a másik csávó meg szívatta is a pasit.

A húgom nem sokkal később szakított vele

febr. 18. 07:55
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
De a húgod néma, hogy nem tudta mondani a csávónak hogy kopjon le?
febr. 18. 07:58
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem ezen volt a hangsúly. Hanem azon, hogy férfitól elvárható lenne, hogy cselekedjen, ilyen helyzetben. Nem kell agresszívnek lenni, de mozduljon már meg.

Egyébként meg láttam már ehhez hasonlót. Akkor a pasi odajött, és csak ott állt, míg én dumáltam a csajával.

Most vagy arról van szó, hogy azt hitte, hogy attól alfahímnek tűnik, hogy szótlanul ott áll - ez esetben nem tűnt fel neki, hogy kizàrtuk a beszélgetésből.

Vagy nem mert megszólalni, és azt remélte, leszek olyan illedelmes, és lelépek.

Én még oda is fordultam, és le is kezeltem vele. 😅

Fú, a csávók többsége szerintem nem tudja kezelni ezt a szitut.

febr. 18. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Egy nőtől is elvárható lenne, hogy tudjon nemet mondani. Nem lennék büszke arra, hogy egy ribi a húgom aki bárkivel elmegy.
febr. 18. 15:42
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

#10!

Annyit is ér az a nő amit írsz. Konbyen vihető, azt meg tartsa meg más, minek egy kapcsolat ribizlivel!? Ha pedig a hugod akkor te sem lehetsz másabb tőle, akár pasi akár nő vagy.

febr. 18. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt kinek címezted kérdező?😂😂😂😂
febr. 18. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Szorakozohelyre olyanokat engednek be tobbynire akik igenyesen neznek ki . Amit te elkepzelsz az nem egy letezo jelenseg tehat bulit mas valami amerikai akcio filmekben lathattal .. Azert mert valaki c. meg nem fogja molesztalni a csajodat es teged sem fog .
febr. 18. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!