Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történhet olyan, hogy szórakozóhelyen elveszik a barátnőmet?
10
Nőként mondom, hogy az ilyenért nem is kár. Jobb, ha megszabadul tőle.
Nem mennék ennyire lepra helyre, főleg nem vinném oda magammal a barátnőmet. Ahol ilyen megtörténhet, annak a helynek valószínűleg messze földön rossz híre van.
De ahol ilyen megeshet, ott előbb téged késelnek meg, aztán foglalkoznak a barátnőddel. Nem úsznád meg épp bőrrel, de lehet, hogy az erőszakból is kijutnia. Az ilyen börtöntjárt C-knek mindegy, a se99lyuk is lyuk.
Hiába pontoztátok le a #10-es kommentemet, ti is tudjátok, hogy igazam van.
A húgom ezért ábrándult ki a pasijából mert ilyesmi történt. Csak ott állt, nem mert szólni, a másik csávó meg szívatta is a pasit.
A húgom nem sokkal később szakított vele
Itt nem ezen volt a hangsúly. Hanem azon, hogy férfitól elvárható lenne, hogy cselekedjen, ilyen helyzetben. Nem kell agresszívnek lenni, de mozduljon már meg.
Egyébként meg láttam már ehhez hasonlót. Akkor a pasi odajött, és csak ott állt, míg én dumáltam a csajával.
Most vagy arról van szó, hogy azt hitte, hogy attól alfahímnek tűnik, hogy szótlanul ott áll - ez esetben nem tűnt fel neki, hogy kizàrtuk a beszélgetésből.
Vagy nem mert megszólalni, és azt remélte, leszek olyan illedelmes, és lelépek.
Én még oda is fordultam, és le is kezeltem vele. 😅
Fú, a csávók többsége szerintem nem tudja kezelni ezt a szitut.
#10!
Annyit is ér az a nő amit írsz. Konbyen vihető, azt meg tartsa meg más, minek egy kapcsolat ribizlivel!? Ha pedig a hugod akkor te sem lehetsz másabb tőle, akár pasi akár nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!