Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen 14 éves pasi vonzó egy 14 éves csaj számára?
14 évesen minden vagy, drágám, csak nem pasi. Amúgy nem tudok nyilatkozni, hogy a 14 éves kislányoknak milyen kisfiú tetszik ;)
21/L
2010. okt. 24. 16:53
Aki úgy néz ki, mint Dzsásztin Bíber lol
2010. okt. 24. 16:55
a mai világban? kérlek: répanadrág rózsaszín póló tornacipő ötféleképpen összenyírt feltupírozott haj, és persze vaságyastól 45 kiló...kb ennyit tudok nyilatkozni a dologról... 23/f
2010. okt. 24. 17:03
hahahahahahah 14 éves pasi hahahahaha
Pofám leszakad! Ahányszor feljövök erre az oldalra, elképedek, hogy miket képzelnek és hol tartanak ezek a mai gyerekek! Egyszerre röhelyes és elkeserítő! Egyébként nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert ahogy a mai tizenévesek öltözködnek, az egyszerűen nevetséges. Néha már azt se lehet kitalálni, hogy fiú vagy lány áll előttem.
2010. okt. 24. 17:17
Nagyarcú, vasalthajú, kockáspulcsis, tornacipős, 30 kilós "deszkás".
2010. okt. 24. 17:18
Sajnos kicsit "el vagyunk csúszva", így a 14 éves lányoknak a 16-20 éves pasik kellenek, tehát a 14 éves pasikat a 12 éves lányok keresik, akik olyanok amiket előttem lévők írtak [ Justin Bieber, vasalt haj, répanadrág stb stb stb...]:S
2010. okt. 24. 17:35
nekem speciel 19 a barátom, de előtte volt pár pasi aki tetszett. mind a mostani barátom kicsinyített másai voltak (ez akkor volt, mikor még nem ismertem a barátom.)
magasabbak mint én, mackósak, középhosszú, esetleg rövid hajúak (csak ne kopasz). a stílusuk pedig nem hasonlított semmire, a saját egyénijük volt, hál' istennek...
15Ł
2010. okt. 24. 17:36
8/11 anonim válasza:
tudjatok ekkor orulok hogy amerikaban elnek itt egytol egyig mindenki normalisan oltozik legalabb is ahol mi lakunk meg a hulye raperek is kepesek felvenni egy normalis polot meg nadragot fura de meg a negerek is o.O de lehet hogy ez csak a mi varosunkban van : D
2010. okt. 24. 17:38
9/11 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, de nem tudom megérteni mit esznek pl Justin Bieberbe. Nyávogós kis .. :'D Amúgy tényleg a 14 körüli fiúk ilyen vasalt hajú b.zik (tisztelet a kivételnek), mert azt hiszik, hogy nekünk ez jön be. Pedig nem.
2010. okt. 24. 21:11
10/11 anonim válasza:
linkelj be képeket magadról és eldöntjük ,min változtass vagy éppen min ne :D
2010. okt. 26. 09:59
Kapcsolódó kérdések: