Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinál helyénvaló, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinál helyénvaló, ha a nő választ helyszínt?

Figyelt kérdés
Második kérdés, hova érdemes menni, ami valami különleges? Mivel még elég új a környéken, ezért azt mondta, nem ismeri hova lehet menni és mit lehet csinálni, és én találják helyszínt. (Gondolom kíváncsi mit fogok majd ajánlani, ami alapján következhet a személyiségemre amit majd ajánlok m). Nekem meg tippem nincsen, mit lehetne első randin csinálni... Nem akarok kicsit sem sablonosat, de nincs ötletem. 12 fok lesz kint sajna, nem egy túra és séta - idő. Sokkal jobb lenne, ha ő mondta volna a javaslatot, de így, hogy rám hagyja, nem kis fejtörést okoz. Beszéltük már sokszor róla, hogy majd ha egyszer találkozunk, főz nekem. Gondoltam bowlingra, aztán étteremre, de bowlingozni irtó bénán tudok, és étterem is olyan nagyon snassz... Fel van adva a lecke, szeretném nagyon különlegessé tenni, a hskshsin fontos, szeretném, hogy ez legyen az első közös élményünk, amire mindig nagyon kellemes lesz visszaemlékezni. Vicceskedést kéretik mellőzni, komoly a kérdés. Holnap megyünk randira... Egész nap ezen gondolkodtam tegnap, de nem jött az ihlet. Nem lehetne visszairányítani a kérdést, hogy ő találjon már helyszínt? De várom a tippeket is, hátha megtetszik valamelyik

febr. 9. 10:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gondolj arra is, hogy a helyszín választásod egyben bemutatkozás is. Ha drága, költséges helyre viszed, meg is rémülhet tőled, hogy az ilyen randikat nem fogja győzni anyagilag. Vagy későbbiekben ráhajt arra, hogy imponáljon neked, és fölösleges költségekbe veri magát, ami később visszaüthet. De ha a srác úgy gondolja, hogy ha te viszed el, akkor te fizetsz, akkor menekülj! Anyagilag készül fel erre is! Az a hely jó, ahol tudtok beszélgetni, bár valami közös tevékenység, közös élmény is előre viszi a kapcsolatot. Sajnálom, hogy nem tudok konkrét helyeket javasolni, de drukkolok neked, hogy jól sikerüljön a randid.
febr. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!