Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kézenfogva sétálunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kézenfogva sétálunk, de hozzám se ér?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos sztorin vagyok túl.

Már két hónapja ismerkedtem egy pasival, több randin vagyunk túl. Sok-sok beszélgetés, ismerem az egész gyerekkorát. Kézenfogva sétálgattunk az utcán, egy-két csók is elcsattant.

Mivel nem vagyunk már kiskamaszok és bőven idejét láttam a folytatásnak. Felhívott magához beszélgetni, én meg mentem és reménykedtem, hogy szintet lépünk. Hát,nem.

A kanapén ücsörögtünk egymástól másfél méter távolságra. Egy puszit kaptam az arcomra, és tök semleges beszélgetést folytatunk. Nagyon feszengtem, megalázva éreztem magam, egy óra múlva elköszöntem és eljöttem. Ha egy pasi egy félhomályos szobában, andalító zenét hallgatva egyáltalán nem lép felém, én biztos nem fogok rámászni.

Most én látom rosszul, hogy ez gáz?

2024. febr. 8. 11:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
60%
Ne haragudj, de az ilyen megnyilvánulás és hozzáállás nőtől nagyon kiábrándító. Ez kb ahhoz hasonló, mint amikor a nő elutasítja a pasit ismerkedéskor és a pasi lehordja mindennek. Szeretem az ilyen helyzeteket, mert megmutatkozik a másik személynek egy olyan énje, ami olyankor jön elő, amikor nem megy minden a legjobban. Ilyen viselkedésű, gondolkodású ember mellett nagyon keserves az élet.
2024. febr. 8. 13:26
 32/45 anonim ***** válasza:
68%

Én mondjuk a helyedben nem lennék büszke magamra hogy ilyen szavakat használsz a pasira.

Nem lehet hogy te vagy alkalmazlan arra hogy beavasson a dolgaiba?

Egy nőt két dologgal lehet kiborítani, ha meg akarják dugni, vagy ha nem akarják megdugni.

Na ennek a pasinak sikerült az utóbbi. Ő nyert!

2024. febr. 8. 14:07
 33/45 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves voltam vele, de nem rohanok le egy pasit sem szexért. Aki két hónap után is itt tart, az valószínűleg vagy nem akar tőlem semmit (akkor minek randizgatunk) vagy valami gond van vele. Én így gondolom. Ti meg gondolhatjatok, ahogy akarjátok. Szép napot!
2024. febr. 8. 15:17
 34/45 anonim ***** válasza:
73%
Te hisztiztél ezen, nem mi...kislányka.
2024. febr. 8. 15:37
 35/45 anonim ***** válasza:
48%
Impotens az öreg, hagyd a fenébe.
2024. febr. 8. 15:51
 36/45 A kérdező kommentje:
36-nem, persze, akár három évig is el lehet így nézegetni egymást. Az óvodában.
2024. febr. 8. 16:20
 37/45 anonim ***** válasza:
42%
Olyan proli szerű lány lehetsz te.
2024. febr. 8. 16:24
 38/45 A kérdező kommentje:
38-te meg olyan, aki ismeretlenül ítélkezik, de nem baj. Legyek neked proli :D
2024. febr. 8. 16:27
 39/45 anonim ***** válasza:
57%
Azért ne tegyünk úgy, mintha férfiak nem írogatnának ki gyakran itt olyan kérdéseket, hogy randiznak egy lánnyal, de annyira nem jön be nekik, viszont kedves, jól elbeszélgetnek, mi legyen, adjanak még időt, hátha megtetszik nekik a lány, meg ilyesmi. Nincs mindig valami lelki gond a háttérben, amivel szemben megértőnek kellene lenni. Két hónap randizgatás után ha az nem is elvárható, hogy azonnal leteperje a férfi a nőt amint kettesben vannak, mert persze, lehet lassabban haladni, de azért az igen, hogy ne a kanapé két szélén üljenek mint két haver, hanem legalább valami csókolózás, intimitás legyen, amit bármikor meg lehet szakítani, ha nem akar még valaki szexet. Ebből a szituból simán én is arra gondolnék, hogy annyira nem jövök be a másiknak, de azért jó időtöltés velem lógni. Pláne, hogy egy 40 évesről beszélünk, nem egy 20 éves szűz gyerekről, ha valami baja van esetleg, azt ne nekem kelljen már fogóval kihúzni belőle. Bár tény, hogy a szó nélkül lelépés sem épp felnőtt reakció, de aki talonban akar téged tartani, hátha nem akad jobb, az úgyis kitalálna valami magyarázatot, ha kérdezősködni kezdenél.
2024. febr. 8. 16:29
 40/45 A kérdező kommentje:
39- köszönöm a megértést! Lehet, hogy hisztinek tűnik, amit írtam, de valóban, két hónap ismerkedés, reménykedés után iszonyú csalódás rájönni, hogy a másik vagy nem is akar tőlem semmit, vagy képtelen lépni felém. Nem szó nélkül léptem le nyilvánvalóan, azt mondtam, hogy fáradt vagyok, és így mentem haza.
2024. febr. 8. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!