Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézenfogva sétálunk, de hozzám se ér?
Nagyon kínos sztorin vagyok túl.
Már két hónapja ismerkedtem egy pasival, több randin vagyunk túl. Sok-sok beszélgetés, ismerem az egész gyerekkorát. Kézenfogva sétálgattunk az utcán, egy-két csók is elcsattant.
Mivel nem vagyunk már kiskamaszok és bőven idejét láttam a folytatásnak. Felhívott magához beszélgetni, én meg mentem és reménykedtem, hogy szintet lépünk. Hát,nem.
A kanapén ücsörögtünk egymástól másfél méter távolságra. Egy puszit kaptam az arcomra, és tök semleges beszélgetést folytatunk. Nagyon feszengtem, megalázva éreztem magam, egy óra múlva elköszöntem és eljöttem. Ha egy pasi egy félhomályos szobában, andalító zenét hallgatva egyáltalán nem lép felém, én biztos nem fogok rámászni.
Most én látom rosszul, hogy ez gáz?
Én mondjuk a helyedben nem lennék büszke magamra hogy ilyen szavakat használsz a pasira.
Nem lehet hogy te vagy alkalmazlan arra hogy beavasson a dolgaiba?
Egy nőt két dologgal lehet kiborítani, ha meg akarják dugni, vagy ha nem akarják megdugni.
Na ennek a pasinak sikerült az utóbbi. Ő nyert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!