Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tudom elképzelni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom elképzelni hogy egy lánnyal kézenfogva sétálunk, meg puszilkodunk, meg járunk, akkor még nem nőttem fel?

Figyelt kérdés
25 vagyok, de még egyszerűen nem tudom elképzelni, pedig sokak szerint nem vagyok csúnya sem. de valahogy nem kell még bnő. sok szép lány van, és ismerek is párat, de csak ennyit érzek: "jól néz ki" (meg a gondolatait)

2013. jún. 11. 03:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen még nem találtál olyan lányt, akibe bele is tudsz szeretni.
2013. jún. 11. 03:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld elképzelni fiúval XDD

vicc volt! Majd eljön ennek is az ideje!

2013. jún. 11. 03:20
 3/10 anonim ***** válasza:
25 évesen? És igényed sincs rá? Nem is kívánod a másik nemet? És a szex?
2013. jún. 11. 03:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond, aszexualitásnak hívják ezt a betegséget.
2013. jún. 11. 04:05
 5/10 anonim ***** válasza:

"sok szép lány van, és ismerek is párat, de csak ennyit érzek: "jól néz ki" (meg a gondolatait)"

érzed a gondolatait?

2013. jún. 11. 09:30
 6/10 A kérdező kommentje:

aszexuális nem vagyok, mert lányok már jöttek oda hozzám ismerkedni, és ott volt tipi tapi, meg csók.

és a puncira is feláll a farkam.

2013. jún. 11. 09:48
 7/10 A kérdező kommentje:
na senki sem tud valami jó választ adni? Elhívtam egy lányt most hétvégén valahova, és igent mondott. :S :D És már most beszartam hogy meg tudok-e majd mukkanni :D
2013. jún. 11. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
na most beszari vagy,vagy szimplán nem tudod elképzelni a fenti dolgokat? Nem mind1
2013. jún. 11. 16:58
 9/10 A kérdező kommentje:
elképzelni sem tudom, meg beszari is vagyok, nem tudom miért hívtam el, de valahogy igent mondott(álmomban sem képzeltem el)
2013. jún. 11. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha van rá igényed, akkor már nem vagy gyermek. Azért nehéz elképzelni, mert korábbi tapasztalataid, élményeid nincsenek. Mindig juss előbbre, nem kell erőszakosan, de de ne állj le, hogy ennyi egyelőre elég, amennyit a körülmények könnyedén engednek. Ha lesznek élményeid, kialakulnak a vágyaid. Az első alkalmakkor nagyobb szorongásokat kell leküzdeni, azután egyre kevesebbet.
2013. jún. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!