Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az elrettentőbb egy nőnél : ha 30 felett több, mint pl. 30 férfival volt együtt szexuálisan, vagy ha eggyel sem?
'Egy úriember ilyent nem is kérdez amúgy..'
Egy kapcsolatban nekem alap, hogy tudok mindent a páromról, ezért mindenről érdeklődök. Nem gondolom hogy annyira mély lehet az a kapcsolat (az én mércém szerint), ahol ennyit se tudtok a másikról. De ha sok emberrel vagy, ez lesz a megszokott, egy távolságtartás, hogy alig ismered a másikat.
Nevethetsz de ennek a nőnek akit te rib*ncnak hívsz ferje van és gyerekei és soha nem csalnám meg a párom.
Ha jön egy helyesebb jobb pasi se lépnék le mert már nem izgat senki. Miért? Mert kiéltem a pasizos korszakom.
És azt gondolsz amúgy amit akarsz mert soha nem érdekelt mások véleménye vagy nem tetszése. Úgy éltem az életem ahogy akartam és pontosan oda jutottam ahova akartam.
De tudom fájdalmas lehet pasiként megélni hogy az áhitott nőnek több léc jutott mint a faszinak punc*.
Nem is értelek titeket mit gondoltok hogy a nőknek nincsenek igényei? Nem vágynak a szexre? Vagy hogy csak azért kapcsolatba mennek bele hogy megkapják? És sajnálom hogy nekem kell közölnöm a hírt de a legtöbb férfi kurvára nem tudja kielégíteni a nőt. Durva menet talalálni egyet aki tudja mit hogy kell.
13# ha ennyire tökéletes a kapcsolatod, miért van ennyi szabadidőd gyakorin töltened? nem kéne a gyerekeddel foglalkoznod?
nekem tippem szerint cseléd vagy, gazdag pasit fogtál ki magadnak :D
13# csak úgy beszélsz mintha ribaxnc ként te mondod, hogy ki az az úriember...
ezzel csúnyán lebuktál... :D
Nem gazdag a férjem, átlagos emberek vagyunk. A gyerekeim már alszanak azért köszi az aggódalmat, illetve nem mondtam hogy tökéletes az életem. Mert nem az ez egyértelmű én is mint minden ember nap mint nap szembenézek gondokkal. Illetve nem vagyok cseléd csak néha amikor felveszem a cselédruhám 😘.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!