Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-15 éve együtt élő párok, szoktatok még randizni?
Figyelt kérdés
Milyen programokat csináltok? Hogy telik nálatok egy hétköznap, vagy hétvége?2023. okt. 23. 18:54
1/5 anonim válasza:
Most szombaton pl. elmentünk egy közeli erdőbe sétálni, utána beültünk egy kávéra és sütire az egyik környékbeli településen. Vasárnap együtt kertészkedtünk egész délután, jövő hétvégén megyünk koncertre ahol ott lesznek a barátaink is. Eljárunk kajálni, sétálni, színházba, néha koncertre, utazunk, nyáron kempingezünk. Hétköznap ritkábban, mert legtöbbször sokáig dolgozik, de általában együtt vacsorázunk, aztán megnézünk pár sorozatrészt vagy egy filmet, beszélgetünk, kártyázunk. Heti kb 2 estén meg mindenki elvan a saját hobbijaival. Külön is vannak programjaink, nem csinálunk mindent együtt de ez nekünk pont így jó.
2/5 anonim válasza:
Mi igen, szoktunk. Egy vacsora kettesben, vagy egy wellness hétvége kettesben vagy egy Külföldi rövid kiruccanás. Még mindig szerelmesek vagyunk egymásba, idestova 18 éve házasok 2 gyerek és elértünk közösen majdnem mindent. Szóval igen, mert egy kapcsolatot ápolni és törődni kell vele, nem csak leélni.
3/5 anonim válasza:
Naná. Étterem ,séta,mozi csak kettesben
4/5 anonim válasza:
1-es. Mindezt gyerek nélkül, azt tedd hozzá. Mármint hogy nincs is.
Nekem nincs igényem randizgatásra, menjen az élet, a dolgaink rendben legyenek. Nekem az az öröm, ha nem kell mennem sehova, mindenki békén hagy. A feleségem sincs rajta a témán, ha valahova menni akar, én elengedem. Általában a lányunkkal megy, vagy a lányunk barátnőjének a szüleivel. Egyikőnk sem szerelmes fajta, szerintem mi sosem voltunk azok egymásba. Viszont ez így baromira működőképes, rengeteg felesleges vitától és problémától óvott meg minket! Na de hát kinek mi.
5/5 anonim válasza:
Kedves 4-es, gyerekkel sem áll meg az élet😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!