Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy pszichológussal randizni/együtt élni?
Pályakezdő pszichológus vagyok, eddig főleg pszichológia szakos lányokkal jártam. Szerintem egy normális pszichológussal jobb kapcsolatban lenni mint egy átlagemberrel mert sokkal jobban ismeri magat, empatikusabb, önreflektívebb.
Nekem pl kb 5 éve nem volt párkapcsolati veszekedésem, mert 1) nem verem rá egy stresszes nap végén az indulataim a páromra 2) ha a parom kezd el morogni akkor atgondolom es megkérdezem, hogy velem van-e baja vagy a körülmények miatt es csak rajtam csapódna ki 3) ha feszült helyzet van akkor leülünk es őszintén, elfogadással beszélünk az érzelmeinkről, gondolatainkról. Mindig tudunk megoldást találni.
Pl nálam pl sose volt olyan amivel már hozzám is jöttek páran, hogy látszólag remek a kapcsolat de a mélyben gyűlik a feszkó, mert nem beszélnek az érzelmekről, nem beszélnek a problémákról, azutan egy banális dolgon, egy rossz helyre rakott poháron kirobban a veszekedés.
Itt a gyk-n is napi tucatnyi olyan kérdést olvasok ami minimális odafigyeléssel, őszinteséggel, kommunikacióval megoldható lenne.
Az tény, hogy jobban tudom ertelmezni a masik reakcioit, sokat levonok belőle de nem vagyok fbi-profilozo, nem latok a fejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!