Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet megismerni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerni olyan egyetemista korú lányokat, akik kevésbé buliznak, isznak, cigiznek, drogoznak, füveznek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ezzel a lányok nagy százalékát kiszűröm. Nem feltétlenül arról van szó, hogy lenézem ezeket a dolgokat, inkább arról hogy ezekben én nem tudnék társ lenni. Tehát ha valaki szeret bulizni és a párja nem, akkor az valamilyen szintű problémát szülhet a kompromisszumkész kapcsolatok esetén is.

19 F

2024. febr. 5. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Apáca neveldében esetleg. Ez csak a te igényed amiket keresel. Azért ne próbáljon ki semmit mert neked ilyen igényed van?
2024. febr. 5. 21:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Az egyik szaktársamhoz így odamentem, hogy elhívjam valahová. Én nagyon izgultam és szegény lány nagyon meglepődött. Azt hittem, hogy ha el is utasítanak akkor legalább elértem azt, hogy egy picivel jobb legyen a napja, mert elhívta valaki. Úgy tűnik, hogy az emberek nagyja megijed az ilyen szituációktól. Meg az ürügyek is érdekesek, egy teljesen más szakos lány esetében kérdezzek ad hoc a vizsgaidőszakról mondjuk? Ez ilyen lehetetlen küldetésnek tűnik. Nagyon túlgondolom ezt azt hiszem.
2024. febr. 5. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

11, nem, azért ne, mert a LÁNYNAK nincs igénye.

Én is ilyet pasit keresek (idősebbet), és ne miattam ne próbálja ki ezeket, hanem mert magától nem akarja, pont, mint én.

2024. febr. 5. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tűnik, hogy az emberek nagyja megijed az ilyen szituációktól."

Ha semmi előzménye, az ember nem tudja hova tenni, hogy ez honnan jött.

2024. febr. 5. 21:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Itt most nem a kipróbálásról van szó, hanem ahogyan le is írtam, ha valaki minden szombaton bulizni szeretne mint kikapcsolódás, de a párja nem szeretne menni, az mindkettejüknek kellemetlen lehet. Ha ellenkező véleményed van, szívesen elolvasom és átrágom magam rajta, hátha van valamilyen jó ötleted, amit beépíthetek az ismerkedésbe.
2024. febr. 5. 21:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, de előzményt kialakítani sem lehet olyan egyszerű. Legalábbis én még nehéznek találom, de szeretnék jobb lenni benne. Bármilyen tanács esetleg?
2024. febr. 5. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon kb. minden korosztály és társadalmi réteg alkoholista, sajnos. Szóval jóóóóóóóóóó sokáig fogsz keresni, mire találsz egyáltalán olyan embert, aki ne piálna vagy tartaná "viccesnek" a piálást.
2024. febr. 5. 21:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy azért vannak kivételek, olvasva válaszokat úgy tűnik vannak.
2024. febr. 5. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:
12%
Te vagy a nő a kapcsolatban?
2024. febr. 6. 06:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!