Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa az egész? Legyek csak a barátja?
Van egy fiu akit nem olyan régóta ismerek, viszont nagyon jóba vagyunk. Néha érzem, mintha ő többet érezne, viszont van amikor aztis érzem, hogy csak barátként kedvel.Nem nagyon zavarna ha csak a barátja lennék, de viszont ha ő többet szeretne akkor se mondanék ellent. Ezt elmondani elég fura. Tegnap amikor elmentem hozzájuk mert kártyáztunk volna kérdezte hogy nemkaptam meg az SMS-t , hogy elmarad? Mondom nem mert uj telefonszámom van.
Mondta, hogy ha már elfáradtam eddig menjek be. Láttam, hogy valami baja van. Elkezdtem kérdezősködni, mondja hogy a volt barátnője állandóan zaklatja meg SMS-eket küldözget: "Én még mindig szeretlek" stb. ilyen fajtákat. Kérdeztem tőle hogy és te még mindig szereted? Aztmondja ő már nem úgy szereti mint régen. Próbáltam megvigasztalni de aztmondta inkább hagyjuk és hosz köszöni, hogy meghalgattam és hogy idézem: Kevés az ilyen jó barát. (majd kaptam egy puszit)
BOCSI HOGY HOSSZÚ LETT.
Mint mondta:Kevés az ilyen jó barát.
Ez ennyi,én nem tudom,miért kell mindig félreértelmezni a fiú-lány barátságokat.Olyanról még senki nem hallott,hogy barátok?Eszembe se jutna ilyeneken gondolkodni a fiúbarátaimmal kapcsolatba.Hány évesek vagytok?
köszi.:D AMUGY 16
És én ha kell leszek szivesen a barátja :D
Nemfogok belőle semmi "ügyet" csinálni.
köszönöm amugy a választ :)
még csak több mint egy hónapja szakitottak szóval lehet.
köszönöm :) hasznosnak találtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!