Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HOgyan legyek köcsög minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOgyan legyek köcsög minden csajhoz akit csak ismerek hogyan használjam ki őket meg hogyan vegyem rá őket h szexeljünk meg beszéljek velük parasztul Egyszóval hogyan válhatok macsóvá?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 00:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
ha macsó akarsz lenni, barátom ,akkor első lépés, hogy fellapozod, a magyar értelmező kéziszótárt és kikeresed a fent említett címszavat. Aztán jöhet a többi.
2010. okt. 24. 09:38
 12/23 anonim ***** válasza:
17%
az a tré, hogy a lányoknak tényleg ez kell. nem vagyok ribanc tisztában vagyok a személyiségemmel és próblom reálisan nézni saját és mások kapcsolatát és témnyleg ez kell a lányoknak. 18L
2010. okt. 24. 09:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem köcsögnek kell lenni hanem férfinak. Kimutatni a szexualitásodat, a véleményed, az érzéseidet.

Ha ilyen kérdés merül fel akkor az lehet a baj, hogy egy punciként viselkedsz a lányok közelébe és azon gondolkodsz, hogy felelhetnél meg neki. Nem kell külön menőzni és megjátszani a köcsögöt, csak legyen tököd.

2010. okt. 24. 11:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
mekkora p.cs vagy bakker.
2010. okt. 24. 12:28
 15/23 anonim ***** válasza:
kösd ki az összeset és egyesével b*asszad orba szájba análba mindet! utána még alázd meg öket nyilvánosan és mész a dutyiba olyan életfogytigra! ott ha megszólalsz akkora lesz a p*icsád hogy a kamion röhögve tolat beléd. aki nagypofáju feggarc azt senki sem birja te low-.- ennyit érsz te f*aszcibáló buzeráns alpári tajnigger köcsög.
2010. okt. 24. 17:31
 16/23 anonim ***** válasza:

ha köcsög akarsz lenni minden csajhoz akkor nem hiszem hogy valaki járni akarna veled!!!! Nem mondod komolyan hogy ki akarod használni őket????? Ez szemétség már így magában is hogy egy csaj csak azért kell hogy szexelj vele és utána eldobd!!! Én a nők érdekében beszélek most!!! Miért hiszik azt egyes férfiak,hogy a nőket kilóra lehet venni????? Ne haragudj de úgy látszik még nagyon gyerekes vagy,hogy ilyen módon akarsz megszerezni egy nőt!!!! Nőlj már fel kérlek.....:S

29/L

2010. okt. 26. 19:26
 17/23 anonim ***** válasza:
mindenki a saját börén tanul! mondom kössed ki és...
2010. okt. 27. 12:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszed, hogy ezzel bármit el fogsz érni te p.raszt?!

és ezt senki nem gondolja macsónak...

2010. okt. 30. 22:16
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

Most őszintén hölgyeim! Miért csodálkoztok azon, amit a kérdező feltett kérdésként? Ti harcoltátok ki magatoknak, hát akkor most tessék megenni, amit főztetek!

Kedves kérdező! Én nem vagyok szakértő, az egyetlen javaslatom jelenleg, hogy figyeld a mestereket! Amikor síró lányt látsz és mellette nagyképűen álldogáló, őt szidalmazó srácot, akkor osonj a közelbe és figyelj! Nagyon sokat lehet ám tanulni az ilyen srácoktól! :))

2010. nov. 12. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
balf*sz. lepontozhatsz lesz*rom.
2010. nov. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!