Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha harmadik randira elhívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha harmadik randira elhívom magamhoz a pasit, egyértelműen azt fogja gondolni, hogy szexelni akarok vele?

Figyelt kérdés
Nem ez lenne a cél. Csak sétálgatni, meg kávézókban ücsörögni olyan személytelen. Szerintem jobban tudnánk nálam beszélgetni. Teát, kávét én is tudok főzni neki. De azért nem akarnám, hogy félreértse a helyzetet. Ti mit gondolnátok egy ilyen után?

jan. 28. 17:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sem néztelek le. Egyszerűen ezt tapasztalom több irányból is, és őszintén sajnálom (nem lenézve, hanem a szívem szakad meg) a nőtársaimat, akik hagyják magukat kihasználni. A férfi természetéből fakad, hogy ha kap, akkor csak még többet el is vesz. Míg te elfogysz mellette, mert nem vársz tőle semmit. Ha nem vársz el semmit, ha nem várod el, hogy levegyenek a lábadról, az nem érdemel tapsot. De mindenki a saját bőrén tapasztalja meg, és bár megóvhatnám ettől őket azzal, hogy előbb nyitom fel a szemüket a valóságra. Persze ez képtelenség, tudom én is.

Egyébként nem csak az “autókáztatást” írtam mint opció, ráadásul nem is így fogalmaztam. A lényeg az volt, hogy szerény véleményem szerint ne a nő akarja meghódítani a pasit, mert abból még sosem sült ki semmi jó. Mint mondtam: te feltettél egy kérdést, én válaszoltam. A többi rajtad múlik, nyilván nem cselekedhetek helyetted.

jan. 28. 19:35
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem érzem, hogy én akarnám meghódítani. De lehet ennek tűnt. Meghoditani engem sem kell. Én egy kiegyensúlyozott, kölcsönös vonzalomra vágyom.
jan. 28. 19:37
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meghódítás kategória, hogy harmadik randin behívnád a privát szférádba, főznél neki kávét - gondolom elő is készülnél, hogy “ne csak úgy fogadd”, extra takarítás, mi legyen még otthon, mi van ha megéhezik szerencsétlen (és még sorolhatnám). Ez nem a te hibád, ez a nők alaptermészete. A gondoskodás. Csak fontos, hogy ne akarjunk gondoskodni egy gyakorlatilag még idegen emberről, mert az visszaüt mint a bumeráng. De olvastam, hogy végül nem hívod el. Próbáld meg csak élvezni a randit, anélkül hogy megfelelni próbálnál. Lazulj el, és egy kicsit engedd hogy lenyűgözzön. Pontosan ez alakítja ki a vonzalmat is, ha érzi, hogy tehet érted, és hogy ezért te felnézel rá. Egy ilyen randit próbálj ki, ahol tudatosan erre helyezed a hangsúlyt. Odáig lesz érted.
jan. 28. 19:49
 24/32 A kérdező kommentje:
Van benne valami, amit írsz. Van hajlamom rá, hogy atvegyem az irányítási és ez nem jó. De nem hívom el, mert elképzeltem, hogy mondjuk rosszul reagálná le vagy visszautasítaná és az milyen rohadt kínos lenne. Menjünk az ő tempojaban:-)
jan. 28. 20:00
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, és szívből kívánom, hogy jól alakuljon! :)
jan. 28. 20:04
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
A két randi alatt történt csók, puszi, flört? Mert ha semmi és nem is látod rajta, hogy vevő lenne rád azt te hiába hívod fel magadhoz, vagy mész vele húszszor is randizni.
jan. 28. 20:06
 27/32 A kérdező kommentje:
26-konkretum még nem. De szerintem fog, mondta, hogy tetszem neki.
jan. 28. 20:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Az kevés kérdező. Szemezgetés volt többször, megsimogatta az arcod, kezed, csípőd, mondott olyasmit, hogy gondolt rád, írkáltok eleget, csipkelődés, jó hangulat van, vagy zavarban van, toporog, akár nincs zavarban, de mégse semmi sehol?

Nem mindegy..

jan. 28. 20:10
 29/32 A kérdező kommentje:
Miért, erre van szabály, hogy k3t randi alatt minek kell történni? Nem mindenki egyforma idoalatt jut el idáig. Nekem második randin ne csipkedje senki az arcom. Nem tartunk még ott. De ez nem jelenti,hogy nem is fogunk.
jan. 28. 20:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem az arccsipkedést értettem, hanem a csipkelődést egyfajta flörtöt.

Na jó inkább hagyjuk. Elválik, hogy mi lesz. Én csak arra akartam rámutatni, hogy nem biztos, hogy lassan akar haladni, mert lehet egyáltalán nem akar haladni, sőt azt is, hogy hiába fektett meg már amikor jártok, vagy mit tudom én a 10. randin ha aztán azonnal lelép, vagy szexkapcsolat lesz belőle.

Úgy jön le, hogy reménykedsz nagyon pedig nem kéne.

Ráadásul azzal törődsz, hogy vajon minek tart téged, de azért mégiscsak ki akarnád ugrasztani a nyulat.

Ellentmondásos is vagy.

Ennek ellenére sok sikert kívánok.

jan. 28. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!