Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha harmadik randira elhívom magamhoz a pasit, egyértelműen azt fogja gondolni, hogy szexelni akarok vele?
Figyelt kérdés
Nem ez lenne a cél. Csak sétálgatni, meg kávézókban ücsörögni olyan személytelen. Szerintem jobban tudnánk nálam beszélgetni. Teát, kávét én is tudok főzni neki. De azért nem akarnám, hogy félreértse a helyzetet. Ti mit gondolnátok egy ilyen után?2024. jan. 28. 17:10
11/32 anonim válasza:
Lehet, hogy eltúlzom, de 100-ból 99 azt sejtené, hogy szexelni akarsz.
Ez részedről felhívás lenne keringőre.
Ffi.
12/32 A kérdező kommentje:
Igen, ezt nem akarom elrontani, hogy nehogy ilyen túl könnyű prédának gondoljon. Mert nem szexkapcsolatot akarok tőle. Úgyhogy marad a normál randi egyelőre.
2024. jan. 28. 17:47
13/32 anonim válasza:
Menjetek moziba ott majd átkarol és csókolózhattok ha úgy alakul. Valami jó filmet csak találtok valahol. Mégiscsak egy élmény a mozi, közös élmények is kellenek.
14/32 A kérdező kommentje:
Nem, egyelőre beszélgetni, jobban megismerni szeretném. A mozi tök passzív. Az akkor jó, ha már kialakult a kapcsolat.
2024. jan. 28. 17:57
15/32 anonim válasza:
Persze csak az az hogy ott szoktak kezdeményezni leginkább. Átkarolás kézfogás valahogy ott a legegyszerűbb. Beülős helyeken sokszor néznek mások az arcotokba moziban privátabb.
16/32 anonim válasza:
Hát miért csak sétálgattok meg kávézóban ücsörögtök?? Harmadik randin biztosan nem hívnám át, hogy még ki is szolgáljam az urat. Neki kéne lenyűgöznie téged, vagy neked erre nincs igényed? Jó randikat szervezni, sokat nevetni, beszélgetni, közelebb kerülni, kocsikázni esetleg egy közeli városba, ott kirándulni…stb. Azt tapasztalom, hogy a pincében vannak az elvárásaink, aztán csodálkozunk, hogy elhagynak, kihasználnak, házi cselédnek tartanak minket…
17/32 anonim válasza:
Igen. En no vagyok amugy, de en se birnam ki, ha nincs senki, futes, butorok, es persze randirol van szo.
18/32 A kérdező kommentje:
16-hetfo este hova kirándultunk? Nem, nekem nem elvarasom, hogy lenyűgözzon. Lehet, hogy ez neked kevés, te dolgod.
2024. jan. 28. 19:15
19/32 anonim válasza:
Kérdező: ha tudom, hogy ennyire szívedre veszed a tanácsomat és passzív agresszíven visszatámadsz, akkor nem írok semmit. “Te dolgod” 🤐.
20/32 A kérdező kommentje:
Kicsit létező volt a stilusod. De nem akartalak támadni, csak annyit írni, hogy mindenki a saját elvarasai alapján el. Nekem nem elvarasom ez az autokaztatas.
2024. jan. 28. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!