Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene abban, hogy válaszolna arra a kérdésre, hogy az valami beteges fétis, hogy egyvalakin hiénázik mindenki és egy vagy több nőért versengenek állandóan más magánéletében?
Már elnézést de szerintem mindenkinek van magánélete meg pénze úgyhogy gondolom mindenki tud magának nőt keresni olyat amilyet akar
Ehhez nem kell egy ember aki csak bohócnak van berakva ehhez, hogy rajta keresztül menjen ez a beteg műsor nemde?
A másik az, hogy más magánéletén keresztül szexuális kapcsolatot létesíteni bűncselekménynek számít, főleg ha az rendszeres jelleggel zajlik
Nemtudom ez valami szexuális fétis jellegű agybetegség? Mindenki 50 80 milliós terepjárókkal jár amiért 5 percet sem dolgozott soha és másokon hiénázik?
Bocsánat az lemaradt, hogy beraktak a megfigyelőbe két napra ami egy fegyházra hasonlított
Bejött az első nővér nevetve azzal is jót elbeszélgettem kitöltöttem a papírt amit hozott aranyos kis csaj volt de az is kicsit barnább volt mint kellett volna
Bejött utána egy másik nővér bejött, én meg rámosolyogtam
Ő kiment, majd visszajött és leült mellém az ágyra beszélgetni valami phszihiátriai papírt hozott be és egyszer csak látom, hogy hajol felém és meg akar csókolni egyre közelebb hajol hozzám a szájával
Én nem mozdultam meg csak néztem rá aztán észrevette ő is és nem is erőltette tovább a dolgot
Nem csókoltam meg mert nem volt rosszindulatú csak kissé barnább bőrű volt a kelletténél azokkal meg én már befejeztem jó ideje
De csodálkoztam én is a dolgon
Látod ha megcsókoltam volna most már nem lenne nőhiány de nekem nem hiányzik a probléma, volt belőle részem életem folyamán mostmár mondhatni jópár évtized aztán úgy elég volt
52 Kohn és Grün találkozik:
- Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben?
- 25 darabot vettem! - válaszol Grün.
- De miért?
- Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szőke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?".
- Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam.
- Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nő.
Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nő elém térdel, előveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli:
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak.
Kohn teljesen transzba jőve kérdezi:
- S ez így lesz, ha én megyek be???
- Persze.
Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nő.
- Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak.
- Megengedi, hogy méretet vegyek önről? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy.
- Természetesen!!!
A nő letérdel, előveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt:
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
- ...köszönöm, egyet se, csak érdeklődtem...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!