Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok a munkahelyen és a lakáson kívül sehova, hogy tudnék ismerkedni? Társkeresőt nem szeretnek, de másra nyitott vagyok.
Figyelt kérdés
jan. 23. 18:54
2/22 A kérdező kommentje:
22 éves lány vagyok
jan. 23. 18:57
3/22 anonim válasza:
Hát mivel mindent ki is lőttél, sehogy.
El kellene járni emberek közé.
4/22 A kérdező kommentje:
De most beülök egy kávézóba vagy elmegyek bulizni, attól nem fogok tudni férfiakkal ismerkedni.
jan. 23. 18:59
6/22 anonim válasza:
Levelezőtárs, galambpostán keresztül? Ha régen működött ilyen formában a társkeresés, akkor ma is működhet.
7/22 anonim válasza:
Hát, az itteni nők válaszaiból kiindulva, de. Hiszen elvileg 10 métert nem tudtok menni anélkül, hogy valaki ismerkedne.
Szóval elég ha létezel és emberek között vagy.
8/22 anonim válasza:
Munkahelyen. Vagy a szomszédokkal. Vagy néha megerőlteded magad és kimozdulsz. Vagy online (nem feltétlenül társkeresőn)
9/22 anonim válasza:
Én nem tudom minek kell démonizálni a társkeresőket,totál normális embereket ismertem meg ott,a jelenlegi páromat is Tinderen ismertem meg.
Nem azokat kell jobbra húzni, akiken látszik,hogy ilyen ki ha én nem rosszfiúk meg egyéjszakás pártiak.
10/22 anonim válasza:
#9 Persze, ez volna a logikus. De felmegy egy átlag lány, kap egy rakat kedvelést, egó megy fel az egekbe és máris csak a top pasi kell.
Ez a forgatókönyv a nőknél 99%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!