Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Geek és animekedvelő nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Geek és animekedvelő nőket hol találok 30 felett?

Figyelt kérdés

Én is ilyesféle vagyok, de ezt a szubkultúrát nem igen lehet társkeresési céllal megtalálni szórakozóhelyeken, tárkeresőkön. Tanácsot kérnék... vagy ha azt látom a sparban, hogy miközben paradicsomot válogat, hogy van mondjuk egy erre utaló jel, akár egy Pikachus kitűző a táskáján, akkor rohanjam le? :D

Ti hogy csinálnátok, vagy próbálkoznátok, és hol?

2024. jan. 22. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
AnimeCon-on
2024. jan. 22. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Ne rohanj le senkit.

Ha nem szubkultúrán belül keresel, nagy eséllyel olyat találsz, aki mint a többség, csak ilyen "casual" kedvelő.

(Egyiket sem találtam megfelelőnek a casual-re: alkalmi, hétköznapi, nemtörődöm, véletlen, lezser, kényelmes, köznapi, rendszertelen, utcai, kötetlen.)

2024. jan. 22. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
18%

Mert muszáj h ő is imádja ezt?

Hány éves vagy?

Engem speciel nem zavarna ha a pasim ezt szeretné, bár engem nem érdekel az se jobb ha folyton Forma1-et néz vagy épp sakkbajnokságot...khm

2024. jan. 22. 20:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem meg ezt az opciót, mert akkor adott a közös érdeklődési kör, amin el lehet indulni. Pl ha ő imádja a teniszt vagy a röplabdát, de én nem konyitok hozzá, akkor nehezebben indulna el a komunikáció.
2024. jan. 22. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem nehezebb, másabb. Kérdezheted arról, amit nem tudsz.
2024. jan. 22. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
6%
Hát engem pont az érdekel amiben nem vagyok otthon, persze nem minden de ha untat valami én azt is megmondom aztán nem kell mindját megsértődni. 3-as voltam
2024. jan. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!