Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet.
Csak kitartás kérdése, de komolyan. 1-2 hónap alatt ne akarj olyan lenni. Minden nap szánj fél/egy órát a testedzésre. Szerezz be két egykezes súlyzót, az nem a világ vége és nézegess gyakorlatokat, amit súlyzó nélkül, vagy a 2 egykezessel meg tudsz csinálni otthon. Ha van sok lóvéd járj konditerembe 1 haveroddal, vagy ott kérj tanácsot a tapasztaltabbaktól. Legtöbben szívesen segítenek a kezdőknek.
TV/számítógépezés helyett simán van ennyi ideje bárkinek.
Menj már... 12 évesen?! akor nem ajánlott elvileg, mivel akkor még a szervezet bőven fejlődés alatt áll.
Igen, lehet ilyen teste 16 évesen, ha mindenféle sz*rt szed mellé(tömegnövelő, szteroid,stb..) De ezek nélkül elég kicsi az esélye, én 18 éves vagyok,1 éve edzek rendszeresen, de messze nincs oylan testem, mint a képen látható személyenk, szerintem is kb 4 év rendzseres edzés kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!