Hasonló helyzetben van vki? 2 évesen cukorbeteg gyanus a kisfiam. Apukájának van, de nem kell oltani magát, csak diéta, ezért mértük meg a fiamét is.
Szia!
Nem iszik hajnalban esetleg cukros teát a kisfiad?
Gyerekeknél is étkezés után 2 órával 7.8-ig vissza kell álljon a vércukor. És az éhgyomri 5.8 max 6.0 a normál.
Sok mindentől változhat a gyereknél, még a nem alvás is, tehát, ha fáradt a gyerek más értéket mutat a mérő.
Csinálj egy profil vizsgálatot otthon!!
Mérd étkezés elött és étkezés után 1 illetve 2 órával.
Csak akkor lehet mondani bármit is.
Szia!
Megírod, hogy mit mondott az orvos?
Persze a további vizsgálatok után, mert biztos kivizsgálják az okát, miért emelkedett a vc a kicsinél.
Én nagyon remélem, hogy csak egy kis borulás történt, amit diétával rendbe lehet hozni.
Volt vírusos betegség mostanában?
Duci a kisfiad? Ezeket azért kérdezem, mert az anyagcsere borulásnál ez a két tényező a fő okozó, de persze számtalan más dolog is lehet.
Tényleg kívánom, hogy ne legyen gond! És nagyon nézd meg milyen diabetológus szakorvoshoz viszed a kicsit, mert nem sok jó szakember van, aki tényleg szuper!
Szia!
Mi újság veletek? Hogy van a kisfiad? Cukorértékei?
Rendben vagytok?
Üdv:
Egy 1 éves cukorbeteg gyermek anyukája
Szia!
Én az 1 éves gyerkőc anyukája vagyok.
Nálunk sajnos 30 felett volt a cukor, nagyon komoly.
Ijesztgetni nem akarlak, de azért a 10 körüli érték evés után az sok!! Feltétlen menjetek orvoshoz! Szerintem mérnétek kellene neki minden evés után a cukrot 2 órával, nem csak néha-néha! majd írd meg, hogy mi újság veletek!
Gratuláció a Kistesóhoz!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!