Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szoktatok kezdeményezni párkereső oldalakon?
Nők, ti például Tinderen szoktatatok beszélgetést kezdeményezni?
Ha mondjuk van egy férfi, akivel van match, de nem ír, akkor írnátok ti neki? Végülis, ha van match, akkor volt szimpátia is.
Férfiak, ti mennyire örvendtek vagy nem, amikor egy nő kezdeményez?
Nem szoktam senkire ráírni.
Egyszerűen azért, mert a többség mindenkit jobbra húz. A match így egyáltalán nem jelent kölcsönös szimpátiát. Lehet, hogy rá se nézett a profilomra. Aki igen, és tetszek neki, az úgy is írni fog.
Ha valakire egy nő ír rá elsőre, sokan úgy gondolják, hogy nagyon bejön a nőnek és/vagy nagyon hiányzik neki, ezért könnyű préda.
En igen. Valo eletben nem, de tarskereson tudom, hogy legalabbis keres, es rengeteg idot el tud rabolni az egesz amugy.
Tarskereson nem erdekel, ha nem tetszem, az zavar jobban, ha a pasi nem tetszik, es tudom, folosleges kor.
Igen, erre valo a tarskereso.
Vagy sikerul vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!