Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hányadik randi végkimenetele sikeres, azaz hányadik randiból lesz valami kapcsolatszerűség? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Amiből legalább valami komolyabb testi kontakt, vagy néhány hét szex vagy pár hónapos párkapcsolat kialakul. De ide kell érteni nyilván a több tíz éves kapcsolatokat is.jan. 18. 07:10
11/15 anonim válasza:
Olyan 30 metchem lehetett tinderen meg badoon őszesen, ebből egy randi lett.
12/15 anonim válasza:
11-es!
Te is félreérted. A randi az a személyes találkozó, ismerkedés céljából. Az interneten írogatás nem randi.
13/15 anonim válasza:
11. Írtam hogy egy randi volt, szóval te érted félre!
14/15 anonim válasza:
Leclerc!
Nem én értettem félre.
A kérdés az, hogy hány randiból lesz valami folytatás. Te leírtad, hogy 1 randid volt, de hogy ebből mi lett, azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!