Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel,hogy a viszonzatlan szerelmet is visszasírja,annyira sivár a szerelmi élete?
Olyan jó ezeket a válaszokat olvasni...úgy értve, hogy nem érzem magam egyedül a problémámmal. Úgy igazán komoly kapcsolatom már majd 7-8 éve nem volt. A volt vőlegényem óta szerelmes sem voltam.
Aki most hosszú idő után megmozgat, arról pedig kiderült, hogy házas és velem valószínűleg csak az egóját simogatja. Azért én még reménykedem, hogy egyszer eljön az én időm, az ,,én emberem".
#11 Az "enyém" is házas, ha ez még jobban megnyugtat 😃 Bár ő korrekt: apró, nem 100% egyértelmű nonverbális jelek adásán túl nem csinál semmit. Vagy nem korrekt, csak kevés vagyok 🤷🏻♀️
Nem tudom, mi a jobb ilyenkor: legalább azt érezni, hogy kölcsönös a vonzalom vagy inkább nem. Én most attól szenvedek, hogy nem. Ellenkező esetben lehet, attól szenvednék, hogy igen, de hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!