Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van így ezzel,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így ezzel,hogy a viszonzatlan szerelmet is visszasírja,annyira sivár a szerelmi élete?

Figyelt kérdés
Sok lánynak bejövök,de hiába,ha senki nem hoz igazán lázba, teljesen kiégve érzem magam. Még 5 évvel ezelőtt szerelmes voltam egy lányba viszonzatlanul,ami pokoli érzés volt,rengeteget szenvedtem miatta,de az a durva, hogy esküszöm hiányzik az érzés, mert ott legalább éreztem valami reménykedést,hogy valami tétje,értelme a dolognak. Most meg a teljes érdektelenség, hiába van egy-egy jó éjszakám csinos lányokkal, másnap mindig borzalmasan érzem magam. Az élet egyéb területeit kimaxoltam már többszörösen is,voltak olyan időszakok,amikor direkt nem ismerkedtem,voltak olyanok,h sokakkal találkozgattam,de a szerelem valahogy nem talál rám, még viszonzatlan se. Lehet,hogy túl idealista vagyok,és valami nem létező álomképet kergetek,amit a valóságban senki nem tud megugrani. Mindenesetre nagyon vágyom rá,hogy szeressek valakit,aki viszont szeret,de mintha lehetetlen lenne, ha már annyira kiégtem,h odáig se jutok el,h legalább én szerelembe essek.

2024. jan. 17. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó ezeket a válaszokat olvasni...úgy értve, hogy nem érzem magam egyedül a problémámmal. Úgy igazán komoly kapcsolatom már majd 7-8 éve nem volt. A volt vőlegényem óta szerelmes sem voltam.

Aki most hosszú idő után megmozgat, arról pedig kiderült, hogy házas és velem valószínűleg csak az egóját simogatja. Azért én még reménykedem, hogy egyszer eljön az én időm, az ,,én emberem".

2024. jan. 18. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 Az "enyém" is házas, ha ez még jobban megnyugtat 😃 Bár ő korrekt: apró, nem 100% egyértelmű nonverbális jelek adásán túl nem csinál semmit. Vagy nem korrekt, csak kevés vagyok 🤷🏻‍♀️

Nem tudom, mi a jobb ilyenkor: legalább azt érezni, hogy kölcsönös a vonzalom vagy inkább nem. Én most attól szenvedek, hogy nem. Ellenkező esetben lehet, attól szenvednék, hogy igen, de hiába...

2024. jan. 19. 06:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát az ,,enyém" pedig nem hordja a gyűrűjét :) szóval picit benéztem a helyzetet, mert nem úgy viselkedett mint akinek felesége van. Jó pár hónap eltelt mire kiderült számomra, hogy miért táncol penge élen a dolog köztünk. Határt sosem lépett át, azonban ha az én majdani férjem viselkedne így egy kolléganőjével... hát a szívem szakadna meg.
2024. jan. 19. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!