Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sikerült randi, mégsem reagál másnap. Miért?

"egy napja nem reagált"
Szerintem ha neked megéri, várj még egy napot.

Mondjuk ha konkrétan ő mondta, hogy találkozna még veled, az úgy érdekes. Nem lehet, hogy te kérdezted tőle, találkozna-e még és ő azt válaszolta, hogy igen? Mert akkor csak félt attól, hogy nem fogod jól fogadni a visszautasítását. A 3. jól mondja, velem is volt olyan, hogy nem éreztem rosszul magam, jót beszélgettünk, de egyszerűen nem jött be, nem akartam folytatást, de azt a talit kimaxoltam, érdeklődtem, beszélgettem vele, nevettünk sokat. Utána meg írt, hogy na mizu jól éreztem-e magam, írtam, hogy igen de folytatást nem szeretnék, ő meg azt hitte, hogy lesz ebből valami. Nem csak tökéletes és szar randik vannak, van átmenet, hogy jó volt, de nem ismételném meg, mert annyira nem tetszik a srác.
Ha az a kérdés, miért nem írja meg, hogy nem akar semmit, a válasz az, hogy sok férfi nem tűri a visszautasítást, a lány meg akarja úszni a szitkozódást illetve azt gondolja, kevésbé bánt meg vele téged, mert ebből te úgyis érteni fogsz, nem kell meghallgatnod, hogy mi volt a baj veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!