Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A menő verda meg az alfahímség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menő verda meg az alfahímség a siker kulcsa randira híváskor?

Figyelt kérdés

Ha van egy BMW-m amivel krúzolgatok a városban és a mélynyomóból dübörög a saját rappem, akkor nagyobb esélyem van,hogy rajtam akad a bigék szeme?

Megy a west coast gangsta funky alap ("Bf-umc, bf-umc, bff-bff-bff-umc!") és tolom a szöveget:

"Mikor a Bömösömbe ülök,

Gyakran közösülök,

Dudálok a nőciknek,

Be én sose sülök,

Mert felcsillan a szemük,

El is megyek velük,

Alfamódra csavarom

El a csini fejük.

Mert csábító a Bömös,

A szériája: ötös!

A madafaka sofőrje

Meg kib...tul tökös!

Rálépek a gázra,

Magas volt az ára,

Mert többet költöttem rá,

Mint egy madafaka házra,

De megérte a dellát,

Mert jó csajokkal ellát,

Ezzel hódítottam meg

Sok singorina bellát!"

2024. jan. 14. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos, elolvastam és tetszett. Csak ez a szekunder szégyenérzet ne lenne🤦‍♂️
2024. jan. 14. 17:24
 12/12 P.Chris75 ***** válasza:

A nőket más szempontból kell értékelni. Két életszakaszuk van ilyen téren ha a pénz meg a menőség a kérdés. A bulizós, és a gyerekvállalós.

A bulizós esetben az a fontos hogy jó fej legyél, és érdemes legyen veled bulizni (ebbe beletartozhat az alfahímség amennyiben ez a dominancia nem bunkóság, hanem méltóság alapú, és értéket képvisel. Mikortól érdemes veled bulizni, az mindenkinél más limit, de a bulizáshoz is kell pénz, tehát igen értékelhető úgy hogy valószínűleg jobbak az esélyeid ha kinézik belőled a fizetőképességet, mert a pénzel lehet sok mindent megvenni, piát, belépőjegyet, kalandot, élményt, és ajándékokat, meg gesztusokat is. Aztán jöhet az átgondolása a dolgoknak akarjon tőled többet is? Tervezzen házasságot, meg gyerekvállalást?

Nos ha erre nem vagy még jó, akkor azon nők akik olyan pasit keresnek akivel gyermeket lehet vállalni azok keresik az anyagi stabilitást, és vagy legalább azt a leleményességet, ami oda vezet hogy ne kelljen nélkülözni. Tehát igen akkor is számít a pénz, de nem a bömös, vagy a basszus, és nem a rappelés. Sokkal inkább az, hogy nem lúzer az akit kiválasztott párjának.

Minél inkább önálló, és nem lepukkant a kocsija amire állandóan költeni kell, tehát onnantól fogva van is meg nincs is... nos annál vonzóbb lehet az a valaki. A végeredményben persze az látszik ha nincs pénzed, kocsid, lakásod, egzisztenciád, karriere akkor lúzer vagy és senki. Tehát IGEN kimondható, hogy a nők a pénzre hajtanak. De ez így ezzel a mondattal roppant mód le van egyszerűsítve. Mert a pénz az az eszköz amit használunk. Ők arra hajtanak, hogy megbízható legyen az akivel egy életet terveznek. Ha ehhez kell a pénz, akkor a látszat nem csal csak másképp is lehet érteni. Nem lehet mindenhol Alfa hím lenni, és mindig lesznek befolyásosabb emberek is, de ők is lehetnek már foglaltak. Az is elkél aki nem alfa hím és nem gazdag mert vannak akik kompromisszumokra hajlamosak mivel ha nem tennének ilyet akkor facérak maradnának.

2024. jan. 15. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!