Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek meg lehet azt "érezni" hogyha valakinek tetszel?
Volt már úgy, hogy azt éreztétek mintha lenne közöttetek valami pedig még csak látásból ismeritek egymást? Olyan fura néha, mintha már jól ismernénk egymást, pedig csak szemezés volt :)
Szerintetek érdemes a megérzésekre hallgatni, vagy inkább csak a puszta tényekre érdemes hagyatkozni? Pl hogy ő is néz-e, mosolyog-e, ilyesmi :)
Várom az értelmes válaszokat, köszönöm :)
Szia! Igen van ilyen, így jártam nemrég, folyton mosolygott a boltban az eladó srác rám, a hentes, és én is rá, kisvárosi boltocska, a csemegepultban viszont egy nő ismerősöm dolgozott, és ő mondta, hogy észre vette már, hogy mi mit nézegetjük annyit egymást és beszélgetünk meg ilyenek, később ez lett a dologból.. kicsit hosszú..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Néha van olyan érzésem, hogy tetszem valakinek pedig szemezésen kívül nincs semmi :) És néha már nem tudom hogy én beszélem-e be magamnak vagy tényleg igaz. Ezért tettem fel a kérdést, hogy érdemes-e megérzésekre hagyatkozni.
Egyébként fiú vagyok :)
Ez engem is érdekelne. Például: amikor a buszon vagyok, meglátok egy szép lányt, a lány leül mellém, én nem szólok hozzá, csak erős szerelem-érzetem támad iránta, és elképzelem, hogy az auránk képes érzékelni egymás érzéseit, így ő esetleg,(- ha nem is érzi biztosan azt, hogy szerelmet érzek iránta, de valami kellemes dolog tölti el a lelkét velem kapcsolatban-) beszédbe elegyedik/elegyedne velem. Egyébként arra, hogy beszédbe elegyedjek a buszon egy idegen lánnyal, sajnos még nem volt példa, de gyakran vannak ilyen furcsa "érzelem-kitöréseim". Erről mi a véleményed?
17/F
Előző!
Melyik válaszoló válaszára válaszoltál?
Van egy kis boltom és van néhány állandó vevőm, akik közül, ha egyszerre van bent 1 fiú és 1 lány, akkor látom rajtuk, hogy első pillanattól oda vannak egymásért. Nyilvánvaló a vonzalom. Harmadik félként nagyon jól lehet ezt "érezni".
Viszont legutóbb egy szórakozóhelyen megtetszett egy lány, közelítettem felé, de elbizonytalanodtam. Később mondta az ismerősöm, hogy látta mennyire mosolygott a lány, ahogy elindultam felé. Ő megérezte, örült neki, de én vak voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!