Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeled ha nem tetszel valakinek aki neked tetszik?
Figyelt kérdés
Ilyenkor szomorú vagy?Vagy hamar túl teszed magad rajta?2010. szept. 8. 20:00
2/22 anonim válasza:
Hát ez változó.Volt akin hamar túl tettem magam,de most már lassan fél éve nem tudom kiverni a fejemből a srácot :(.
16.L
3/22 anonim válasza:
Gondolok rá meg minden, de túlteszem rajta magam.:)
4/22 anonim válasza:
Jajj én nagyon nehezen teszem túl magam az ilyenen. Én már több mint fél éve nem tudom elfelejteni azt a fiút.:(
5/22 anonim válasza:
igen én is kiverem a faszom úgy ahogy Jackd !
6/22 kkzz válasza:
Én is kiverem, de ettől még nem felejtem el. Szóval persze hogy szomorú vagyok, igaz ez nem tart sokáig. Utána, azaz a következő pár hónapban már mint semleges érzelem, de eszembe szokott jutni. Csak az elején nehéz, mert ilyenkor mindig kicsit megcsappan az öbizalmam. Gondolom ezért.
7/22 anonim válasza:
Csak nehogy az enyem verd ki XD
8/22 A kérdező kommentje:
Nekem még a kedvem is elmegy a kiveréstől ha valakinek nem jövök be:(
2010. szept. 8. 20:24
9/22 kkzz válasza:
Akkor gondolj arra, hogy van még millió másik lány, akiknek viszont tetszel. Mondjuk jó hogy ezt én mondom, úgy, hogy még csak sikertelen kísérletem volt. :D
Francba, rossz belegondolni is.
10/22 A kérdező kommentje:
Ha lenne akkor tudatnák velem, millió van, még is bárkivel ismerkedek egyből: nem nem nem, legyünk csak barátok.
2010. szept. 8. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!