Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok erről?
azt kell hogy mondjam hanyagold:(
én is így szoktam lerázni a leráznivalókat, nincs bennem sokszor elég tartás ahhoz hogy a szemébe mondjam h bocsi de nem jössz be, egy randi elég volt.
igen, mert sokszor nincs szívem a szemébe mondani h bbocsi de nem vagy szimpi, ennyi elég volt.
ilyenkor jön a félremagyarázás h nem érek rá,nem érek rá, semikor nem érek rá, nem tudom mikor fogok legközelebb ráérni...ezek tipikus szövegek sajnos azt kell h mondjam.
keress vki mást:(
sajnos.
elözö vagyok!!
vagy még csinálhatod azt hogy várod 1 darabig hogy keressen! de ha tényleg nem akar semmit akkor ugysem fog keresni! ez van...
detto. tényleg nagy cumi de ez van:/ nem akarunk lebeszélni róla próbálkozz ha akarsz de majd csak belátod hogy igazunk volt és akkor 1 hále luját kérsz nekünk a neóóó fm en:DD
lehet hogy a segitö lepattintós lánnyal jösz össze aki itt komizik XD:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!