Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová vigyem el randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová vigyem el randizni, ha semmi helyszín sem jó neki soha, meg otthonában sem lehetünk a családja miatt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kifogytam az ötletekből, mert soha egyik sem felel meg. Költekezni nem akar, mert nincs miből (megértem), akkor ajánlottam a sétát (azt télen nem akar), otthonra nem mehetünk mert a családja nem enged ilyeneket. Egyszerűen kezdek belefáradni. Ez lenne a harmadik randi. Első mekiben volt, második hamburgerezőben. De mivel a számlák egy részét ő fizeti és a lakásért is fizetnie kell a szüleinek így meg kell gondolnia, hogy mit engedhet meg magának. Én viszont kifogytam az ötletekből, ő meg semmit nem tud mondani.
2024. jan. 10. 19:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Ennek nem sok jövője van.
2024. jan. 10. 19:43
 12/27 anonim ***** válasza:
13%
Vidd el a város szélére, rakd ki, és ne találkozz vele többet!
2024. jan. 10. 19:44
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

Otthonra nem engedi a családja... és fizetnie kell a lakásért?

Akkor ő most egyedül lakik albiban, vagy a szüleivel?

mert ha egyedül, akkor mit ugat bele a családja?:D

Egyébként meg a randi 2 személyen áll. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy "hát.. nekem nincs több ötletem, te tudod mi a jó neked, akkor legyen úgy". Ha nem oldja meg, akkor meg off.

Bááár hozzátenném, az állandóan semmi sem jó is jel arra, hogy valamit nem is akar igazán.

2024. jan. 10. 20:05
 14/27 A kérdező kommentje:

Szüleivel él, de mivel már felnőtt nő (28 éves) így elvárják tőle, hogy fizessen.

Az a bajom, hogy bennem kételkedik, hogy én nem akarom ezt igazán, mikor pont úgy érzem, hogy pont fordítva van.

2024. jan. 10. 20:31
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Ja, mert te Ausztriából 2 napot utaztál egyszer egy Mekiért, egyszer meg másik két napot egy hamburgerezőben való taliért.

Tök hihető tényleg.

2024. jan. 10. 20:43
 16/27 A kérdező kommentje:
A családom Magyarországon él, miért nem látogathatnám meg őket út közben?
2024. jan. 10. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vidd el a családodhoz a csajt.
2024. jan. 10. 21:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el hozzátok vagy hívd meg te egy sütire vagy kávéra.
2024. jan. 10. 21:19
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Ausztriából jösz és nem tudod meghivni egy étterembe és kifizteni? Harmadik rendi lenne, akkor ezek szerint tetszik neked. Akkor költs már rá 50 eurót egy ebédre, vacsorára. Én nem dolgozom Ausztriában de nem egyszer vettem ki szállodai szobát ha más lehetőség nem volt.

Ha viszont akkor is csak a kifogást gyártaná akkor dobd ki. Akkor nem igazán akar menni.

2024. jan. 10. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:
38%
Akkor mond neki, hogy béjbi, szabad a hétvégém nem ugrunk el valahova a hegyekbe? Legalább megbúbolod a csajszit - nyilvánvalóan tudni fogja, hogy nem közös tévézésre hívod 😂
2024. jan. 10. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!