Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cseszeget? Mi baja van velem?
Van egy új osztálytársam, mondjuk legyen Dönci.
Mindig leszólja azt, hogy hogy nézek ki. Pl ma is, hogy túl magas a cipőm sarka, csúnya vagyok ezen a képen, meg "kalácsfejem" van...
A suliban lévő többi fiú pedig pozitív visszajelzéseket küld felém. Most ezt nem azért írom, hogy fényezzem magam, félre ne értsetek.
Csak nem értem,hogy miért jegyez meg mindent, és mért sérteget. Mert amúgy jóban vagyunk, jól elhülyéskedünk, de nem telik el úgy nap, hogy ne szólna le.
Szerintetek miért?
Önbizalom romboló stratégia:
-lényege- hogy a alanynak mindig rosszindulatú beszólalkozik kell rombolni az önbizalmat, főleg hogyha mások dicsérik pozitív tulajdonságait. Általában a lány -alany- egy kis idő után már csak a stratégiát alkalmazó félnek a megszólására lesz figyelmes. Ekkor kezdőzhet a második szint vagyis amikor a megszólások helyett dicséretek, bókok jönnek. Én már sokszor alkalmaztam, de egy egy-éjszakás kalandtól többet nehezen lehet kihozni belőle. Főleg hogyha barátnál alkalmazod, mert akkor jönnek a kínos szituk.
de az is lehet hogy egyszerűen csak ilyen típúsu
én pl a szeretteimet barátaimba mindig kötekszek leszólom őket mer jól esik poénkodni a másik reakcióján .
az hogy csak téged szól le azt jelenti hogy kedvel (nem szeret csak kedvel)barátjának tekint és ugy tudtéged piszkálni hogy nem lesz belőle öriharag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!