Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy félén fiúnál mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félén fiúnál mennyit érdemes várni a csókra?

Figyelt kérdés

Ő 30 felett van, én 28 vagyok.

Nagyon félénk, de ha már megismeri az embert akkor teljesen normális.

Nem tudom, de talán 2 vagy max. 3 barátnője lehetett eddig.

Egy biztos volt azt tudom.

Nekem volt egy "pasim" még általánosban, azán kb. 2 hónapig a közép suliban egy barom, aki csak szexet akart.

Utána volt pár pasi aki udvarolt, de vagy csak szexet akartak, vagy nem voltak az eseteim.

Ez a félénk fiú elhívott randira.

1. randin elég nehezen oldódott fel, de a felétől jól elbeszélgettünk.

2. randira már bátrabban hívott. Akkor már jól ment minden.

3. randira elhívitt egy cukrászdába.

Elég félénk volt amikor ettünk, kicsit zavarban volt. Utána jót beszélgettünk.

Mikor felálltunk megöleltem és megköszöntem, hogy meghívott.

Hazakísért és tök jó volt minden. Beszédes volt, kedves, jó al többet bókolt mint az előző 2 randin együttvéve. Látszott, hogy feloldódott és nagyon boldog.

Végül adtam neki 2 pusztit és hazamentem. Nagyon boldog volt, majdnem ugrált örömében.

Egy kicsit beleszerettem és talán járnék is vele.

Nem akarom én megcsókolni először. Viszont azt sem akarom, hogy a 16. randin csókoljom csak meg.

Szerintetek meddig érdemes várni?

#randi #csók #szerelem #társkeresés #randevú #vagyinamasszázsorgazmus
jan. 3. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
7- ez nagyon egyéni, én pl sosem csókolózom első randin. Nem tart még ott a dolog. Ha valakinek ez lassú, akkor nem egymást keressük.
jan. 4. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Már illett volna történjen valami.
jan. 4. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Nálam a második randi volt minden is és most már 2 éve élünk együtt , szóval személy függő kinél lesz komolyan első-második randin lévő szex után és kinél lesz csak kaland
jan. 4. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Spontanitásnál jobb nincs a világon, akár szex akar barmi más kapcsán. Elmenni úgy randira , hogy akkor most ennek kell történnie, harmadik randi akkor most annak stb... Én csak arra figyelnék, hogy jól érezzem magam. Mások véleményére meg pláne nem kell tenni. Plane itthon ahol nagy divat másokkal foglalkozni.
jan. 6. 09:05
 15/15 anonim válasza:
100%
Én szintén kevésbé kezdeményezek, lehet neki is rossz emlékei vannak korábbi kapcsolatokból és fél, hogy túl nyomulósnak tűnik. Szerintem kezdeményezz Te. De mindenesetre, emiatt semmiképp ne hagyd el, én ezt javaslom. Majd írj mi alakult.
febr. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!