Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legroszabb randija? Hogyan viselkedett a másik fél?
Sok volt, mondom a dobogósokat :D
3.: Első randin beszélgettünk, jól sikerült, jöhetett a második. Covid lezárások után végre újra nyitottak a szórakozóhelyek, megbeszéltük, hogy mivel mindketten rég buliztunk, elmegyünk ketten. Táncolni kezdtünk és egyből megcsókolt, vagy mi, szerintem az első lehetett neki (24 évesen). Konkrétan fájt. Harapott, ledugta a torkomom a nyelvét, eközben teljes erőből magához szorított, levegőt nem kaptam. És ezt nem egyszer, hanem egész este, mert én hülye megígértem neki, hogy az első buszáig, azaz kb 5ig maradok. Rendes srác volt, nem akartam megbántani azzal, hogy hazamegyek, vagy hogy elmondom, hogy szarul csókol. Így csak elmondtam neki minden alkalommal, hogy nekem ez fáj, de leszarta, mert bocsánatot kért és újra ugyanazt csinálta. És a legviccesebb, hogy volt pofája megkérdezni, hogy jól csókol e szerintem :D
2.: Egy képe volt fent és azon is napszemüvegben volt oldalra fordulva, úgyhogy meglepően tapasztaltam a randin, hogy nagyon jóképű. Az első 5 percben el is voltam varázsolva. Aztán hamar kiábrándultam, amikor leb.aszott, hogy én titkolom, hogy milyen étrend szerint étkezem, mert a profilomba nem írtam ki, majd elkezdett egymás után egymillió kérdést feltenni különböző témákban. Üvöltött róla, hogy meg akarja úszni az ismerkedést és pipálja fejben, hogy megfelelő vagyok e neki, vagy ne pazaroljon rám több időt. Persze a válaszaim nagy része nem tetszettek neki. Aztán elkezdte beadni nekem, hogy amikor engem megbánt a párom, akkor valójában én vagyok a rohadék, ő csak tükröt mutat nekem. Jártas vagyok a pszichológiában, biztos vagyok benne, hogy egész életében a külseje miatt bárkit megkaphatott és úgy bánt velük, ahogy akart, de egyszer egy okos lánnyal jött össze, aki szakított vele hamar a jelleme miatt és ezt akarta a következő kapcsolataiban megúszni. Meghívott vacsizni, megköszöntem, hogy ő fizetett, aztán még le is b.aszott, hogy mondta, hogy ő fog, mit köszönöm meg.
1.: Késett 3/4 órát. Telefonozott folyamatosan, amíg le nem merült, emiatt bement egy boltba feltölteni. Egy 3 szavas mondatot negyedszerre tudtam befejezni, mert mindig a szavamba vágott. Csak ő beszélt, előadta, hogy neki a passzív bevétele is 7 számjegyű, pedig nem úgy tűnt. Kp val fizetett a kávézóban, tizessel, tehát volt még elég pénze, de bementünk egy OTP be, hogy kivehessen ezer forintot, de csak azért, hogy elsüthesse, hogy neki most jelenleg csak az ezüst kártyája van itt, de van egy arany is. Majd elkezdte mondani, hogy pár napja jött ki a pszichiátriáról, mert bevitték azért, mert Istennek képzelte magát. A volt menyasszonya meg azért szakított vele, mert nem állt fel neki a végén. Amúgy az egész másfél óra volt, de 12 órának tűnt. Beszervezett egy másik programot is, ami bunkóság, de örültem, mert így legalább lelépett. Amikor mindezt leírtam neki, hogy mik zavartak benne, csak annyit válaszolt, hogy majd talál egy olyan lányt, akit nem zavar, hogy sok pénze van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!