Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életetek legroszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életetek legroszabb randija? Hogyan viselkedett a másik fél?

Figyelt kérdés

2023. dec. 28. 23:22
1 2
 1/14 anonim válasza:
29%
még életemben egyszer sem randiztam sajnos
2023. dec. 28. 23:24
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

A vacsora közben letette az evőeszközt és feszengve közölte,hogy a képek alapján vékonyabb lányt várt és nagyon csalódott. Akkor voltam a 160 centimhez kerek 56 kiló. Felálltam, és mondtam,hogy akkor én most hazamennék, mert az üzenetváltásaink alapján kedves pasinak tűnt, nem egy féregnek.

Amíg fizetett, felvettem a kabátom és otthagytam.

Másfél évvel később, amikor már a mostani párommal voltam, bejelölt Linkedinen,hogy emlékszem-e rá, mi újság velem mostanság. Szánalmas 😄

2023. dec. 28. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Az egyik volt kollégám elhívott randira. A fiú 20 percet késett a megbeszélt időponthoz képest.

Ha én nem szólaltam meg akkor ő nem mondott semmit.

Nem akart kezdeményezni sem. (nyilván nem azt akartam, hogy első randin lefeküldjünk egymással, de a kezemet azért megfoghatta volna)

Majd a randi végén elköszöntünk egymástól és utána messengeren kérdezte meg, hogy ,,lenne-e kedvem megismételni ezt az unalmas találkozót"

Kedvesen visszautasítottam és annyi. De stívesen kitörölném az emlékezetemből.

2023. dec. 28. 23:33
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

A randi nagyobb része azzal telt, hogy azt ecsetelte, hogy egy korábbi randipartnere hogyan viselkedett vele. Akkor még nem messenger üzenetek voltak, hanem SMS-ben kommunikáltak azok, akik képtelenek voltak egymással telefonon, szóban megbeszélni a problémáikat. Szóval csak azt magyarázta, hogy a fiú azt írta neki, hogy ......, mire ő teljesen kiakadt és visszaírt, hogy ........, mire a fiú meg azt írta, hogy ........ és ő erre azt, hogy ......

Ezt hallgattam fél-egy órán keresztül és csak azon izgultam, nehogy egy ismerőssel összetalálkozzak, mert egyszerűen szégyelltem, hogy egy ilyen nő társaságában vagyok. Aztán amikor befejezte, akkor mondtam, hogy részemről nincs meg a szikra, úgyhogy ne folytassuk. Nem akartam ennél keményebben fogalmazni, örültem, hogy megszabadultam tőle.

2023. dec. 28. 23:47
 5/14 anonim válasza:
79%
Hála Istennek nem volt még ilyenbe részem, de egyébként a kínos csend, a nincs téma dolgoktól mindig féltem mielőtt valakivel találkoztam!
2023. dec. 29. 00:27
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Én a ketteshez hasonlóan jártam. De én 173 cmhez voltam 50-53kg. A pasi közölte,hogy a profilomon vékony alkat van megjelölve,de,idézem " te közelebb vagy az átlagoshoz". :D Ez 10+ éve történt, de nagyon belém égett.
2023. dec. 29. 01:02
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Az amelyikre el sem jött a lány. Mármint férfiként is az ember azért kicsípi magát egy randira, összerakja a szettet, haj, parfüm, odamegy a megbeszélt helyszínre, lelkes, mosolyog, és akkor randi előtt 30 perccel jön az üzenet, hogy nem jön mert ez meg ez, de további sok sikert.
2023. dec. 29. 08:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A randi kb. 30 percig tartott, élőben egyszerűen nem volt témánk, nem tudtunk miről beszélni, talán rájöttünk h kedvünk sem volt hozzá...szóval unalmas volt, se ő se én nem tudtunk miről beszélni....

Ezért azóta nem is ismerkedem inkább neten mert fullra minden témát kibeszéltünk..

De talán élőben másra számítottunk talán.

Elváltak útjaink és egyikünk sem kereste utána a másikat.

2023. dec. 29. 09:12
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Netes társkereső. Kb.egy hónapig csak ismerkedés, írogatás a végén már napi szinten.

Randi egy étteremben,nem a legdrágábban, de azért úriember voltam. Nagyon befeszült a nő. Nehezen tudtunk beszélgetni, bár az kiderült a írogatásban is, hogy nem egy nagy dumás nő. A kajálás végén sem éreztem, hogy feloldódott volna, így nem is kezdeményeztem, hogy sétáljunk egyet. Nem tudtam eldönteni, hogy csak zavarban van, vagy annyira nem jöttem be neki élőben, hogy csak a randi végét várta. Elkísértem a kocsijához, majd elbúcsúztunk egy arcra puszival. Pár napig még írogattunk, aztán elbúcsúztam tőle.

2023. dec. 29. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
#9: Szerintem örülj, ha ez volt életed legrosszabb randija!
2023. dec. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!